UPDATE #NOW

Η πρωταγωνίστρια του Orphan Black αγαπά τα παπούτσια με χρώμα


31 Μαΐου 2016

Μπορεί στο Orphan Black, τη σειρά μυστηρίου που παρακολουθούμε μέσα από τους δέκτες του OTE TV στο κανάλι OTE CINEMA 4HD η Tatiana Maslany να "μοιράζεται" ανάμεσα σε αρκετούς ρόλους, υποδυόμενη τη Sarah αλλά και τους κλώνους της, στην πραγματικότητα όμως θα λέγαμε ότι παρουσιάζει εξαιρετική σταθερότητα. Πρόκειται για ένα συμπέρασμα με άξονα το... στιλ, αφού η νεαρή ηθοποιός από τον Καναδά δείχνει να έχει μια συγκεκριμένη προτίμηση όσον αφορά το ντύσιμό της, και συγκεκριμένα τα παπούτσια της: το χρώμα. Ψηλοτάκουνα αλλά και αθλητικά παπούτσια σε έντονες αποχρώσεις είναι η go-to επιλογή της κάθε φορά που θέλει να βάλει μια ενδιαφέρουσα πινελιά στα κατά τ' άλλα minimal σύνολά της.

Cast of Orphan Black at the PaleyFest Με pointed γόβες σε έντονο κόκκινο χρώμα, οι οποίες ταίριαξαν τέλεια με τη ζώνη του outfit της. Tatiana Maslany at ''The Late Show With Stephen Colbert'' in NYC

Μετά από συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, βγαίνοντας, απαρνήθηκε τα μαύρα ψηλοτάκουνά της για χάρη των φλούο κίτρινων sneakers της.

4th Annual Critics' Choice Television Awards - Arrivals

Και πάλι με γόβες σε κοραλλί τόνο, μια επιλογή που συνδυάστηκε άψογα με το chic φόρεμά της σε nude απόχρωση.

Μη χάνετε το νέο επεισόδιο του Orphan Black κάθε Κυριακή στις 23:00στο κανάλι OTE CINEMA 4HD του OTE TV.