UPDATE #NOW

Οι Durrells έρχονται στην Κέρκυρα και στον OTE TV!


14 Ιουνίου 2016

Η ιστορία των Durrells βγαίνει από το χρονοντούλαπο και μας συστήνεται αποκλειστικά μέσα από τον OTE TV και το κανάλι OTE CINEMA 4HD. Βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Gerrald Durell, γνωστού ζωολόγου και συγγραφέα, ο οποίος το 1935 μετακόμισε με την οικογένειά του στην Κέρκυρα με στόχο μια καλύτερη ζωή, η σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια στον πρώτο κύκλο, τα οποία φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Steve Barron ενώ το cast ενδυναμώνεται από συμμετοχές Ελλήνων ηθοποιών όπως ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν με τους βασικούς ηθοποιούς Keeley Hawes (Louisa Durrell), Milo Parker (Gerry Durell) κ.ά.

The_Durrells_-_ITV_1085278a

Η σειρά βασίζεται στην διάσημη τριλογία του Gerald Durrell, η οποία περιλαμβάνει το αυτοβιογραφικό βιβλίο «Η οικογένειά μου και άλλα ζώα», η οποία αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό σχετικά με τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις ομορφιές της Κέρκυρας εκείνα τα χρόνια.

gerald-durrell

Πρόκειται φυσικά για μία σημαντική καταξίωση για το πανέμορφο ελληνικό νησί, με τη σειρά έχει ήδη γνωρίσει θερμή υποδοχή από το κοινό, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης από το 1ο κιόλας επεισόδιο που προβλήθηκε στη Βρετανία, μέσα από το κανάλι ITV. Στην Ελλάδα την παρακολουθούμε αποκλειστικά μέσα από τον OTE TV στο κανάλι OTE CINEMA 4HD κάθε Τρίτη στις  22:00 - 23:00.