UPDATE #NOW

O Olivier Rousteing μιλάει για το ελληνικό νησί που του άλλαξε τη ζωή


5 Σεπτεμβρίου 2016

Το ότι η Ελλάδα είναι αγαπημένος προορισμός πολλών αστέρων του Χόλιγουντ, του modelling και των τεχνών γενικότερα, το γνωρίζαμε. Άλλωστε φέτος βαρεθήκαμε, με την καλή έννοια πάντα, να βλέπω instagram φωτογραφίες με φώτο νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου. Αυτό ωστόσο, που δεν γνωρίζαμε είναι πως ο λατρεμένος μας Olivier Rousteing, creative director του οίκου μόδας-εμμονή, Balmain, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στη Μύκονο.

Όπως μάθαμε διαβάζοντας τη συνέντευξή του στο περιοδικό W, o Rousteing επισκέφθηκε τη Μύκονο όταν ήταν 18 χρόνων, ζούσε στην Ιταλία και ήταν πληγωμένος συναισθηματικά. Από τότε, ο 30χρονος πλέον designer επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί μαζί με νέους και παλιούς φίλους, ανάμεσά τους η Alessandra Ambrosio και η Ophelie Guillermand.

"Ό,τι και να μου συμβεί μέσα στη χρονιά, όταν πάω εκεί, απλά χαμογελάω και πάλι. Νιώθω τόσο χαρούμενο και ανακουφισμένος. Υπάρχει ένα είδους μαγεία σε αυτό το νησί", είπε και μοιράστηκε μερικά από τα αγαπημένα του σημεία στο νησί.

https://www.instagram.com/p/BJNlI0UAYUy/

Στις αγαπημένες του παραλίες βρίσκεται ο Άγιος Σώστης - "Είναι πραγματικά μία απολαυστική παραλία γιατί έχει λίγους ανθρώπους. Είναι αρκετά μακριά από το κέντρο, αλλά εκεί μπορώ πραγματικά να βρω γαλήνη και να χαλαρώσω...Όταν πηγαίνεις εκεί αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στην Ελλάδα".

https://www.instagram.com/p/BJF-h2yAI_v/

Όσο αφορά για το φαγητό, εκτός από τα αγαπημένα του εστιατόρια μίλησε και για τα φαγητά. "Λατρεύω την ελληνική σαλάτα. Δεν υπάρχει καλύτερη από αυτή. Είναι τόσο ωραία και νιώθεις τόσο φρέσκος όταν την τρως. Λατρεύω τον μουσακά. Αλλά πρέπει να πω, πως αυτό που θέλω μετά από το club είναι σουβλάκι. Λατρεύω το σουβλάκι. Το σουβλάκι κοτόπουλο είναι ουάου, τρελό. Λατρεύω, λατρεύω, λατρεύω το σουβλάκι".

Την καλύτερη διαφήμιση μας έκανες Olivier!