UPDATE #NOW

Ένα βιβλίο από μια γυναίκα που θα μπορούσε να ήταν Ελληνίδα


9 Οκτωβρίου 2015

Το βιβλίο μας κρατάει συντροφιά, μας ταξιδεύει σε κόσμους φανταστικούς αλλά και πραγματικούς και βελτιώνει τη ψυχική μας υγεία. Σε ένα κόσμο που κυριαρχεί η τεχνολογία, έχουμε όλο και περισσότερο την ανάγκη να χαθούμε στις σελίδες ενός βιβλίου. Το εξώφυλλο, η μυρωδιά, ο ήχος των σελίδων όταν γυρίζουν, η προσμονή για το τι θα γίνει στο τέλος είναι αναντικατάστατα κομμάτια της εμπειρίας που λέγεται ανάγνωση.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που διαβάσατε ένα βιβλίο; Ακόμα και αν το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο αξίζει τον κόπο να ξεκλέψετε λίγο για να ένα καλό βιβλίο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αρκεί να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αναζωογονεί το πνεύμα και τη ψυχή. Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές βρίσκεται και το νέο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ «Οι καρτ ποστάλ» από τις εκδόσεις  Διόπτρα.

Η αγαπημένη συγγραφέας του βιβλίου Το Νησί, επιστρέφει στην αγαπημένη της χώρα και στήνει μια νέα ιστορία με εφαλτήριο τις ιστορίες καθημερινών ανθρώπων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η Βικτόρια Χίσλοπ μετά από σειρά ταξιδιών σε πόλεις και νησιά στην Ελλάδα, συνέλεξε ιστορίες, θρύλους και παλιά μυστικά και έχτισε ένα βιβλίο για τους ανθρώπους, το παρελθόν και τον έρωτα. Οι φωτογραφίες που προβάλλονται στο βιβλίο και συνοδεύουν το κάθε κεφάλαιο, κάνουν τον αναγνώστη να αισθάνεται συμμέτοχος στην περιπλάνηση της Έλι και στην αναζήτηση του Α.

«Οι καρτ ποστάλ» είναι ένα εικονογραφημένο ταξίδι μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας που θα σας μαγέψει και θα σας αναζωογονήσει.