UPDATE #NOW

Αυτές τις μέρες ταξιδεύουμε στο μέλλον


8 Νοεμβρίου 2016

thankstotech.jpg

Τότε μισό λεπτό να δώσουμε ραντεβού μαζί σου, στις 11 το πρωί στον 4ο όροφο του The Mall Athens, διότι μάλλον και οι δύο είμαστε ερωτευμένες με τo ίδιο μέσο....την τεχνολογία. Μάντεψε όμως δεν θα μαλώσουμε για το ποια θα αγοράσει τι, αλλά θα θαυμάσουμε παρέα τα hi tech αριστουργήματα και θα ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία του μέλλοντος.

Σαν σύγχρονές Μπαρμπαρέλες - είναι στη μόδα και τα metallics outfits - θα χαθούμε στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και θα γνωρίσουμε ένα νέο κόσμο, εξωπραγματικό μεν, αλλά τόσο πραγματικό - πλέον δε. Ετοιμαστείτε, δηλαδή, να μπερδέψουμε το αύριο με το σήμερα. Θα απολαύσουμε τηλεοράσεις 4K ανάλυσης κάποιες εκ των οποίων είναι και 85’’! - και τα πιο λεπτά laptop στον κόσμο, ψυγείακινητάπλυντήρια ρούχωνστεγνωτήριακουζίνεςair condition του μέλλοντος, αρκετά από τα οποία δεν κυκλοφορούν ακόμη στην Ελληνική αγορά. Μέχρι και ψυγειοκαταψύκτη, του οποίου η πόρτα ανοίγει αυτόματα όταν ο χρήστης είναι φορτωμένος με ψώνια, θα δούμε. Μιλάμε για συγκίνηση όχι αστεία.

Η έκθεση “Thanks to Tech” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από διαδράσεις, που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στην τεχνολογία. Έτσι, όλοι θα μπορούν να ζήσουν μια δυνατή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από το Samsung Gear VR. Στην κατηγορία του gaming, οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από το Playstation VR, τη νέα μάσκα εικονικής πραγματικότητας που κάνει τον παίκτη να «μπαίνει» ο ίδιος στο επίκεντρο της δράσης. 

Για να πάρετε μια γεύση από την έκθεση δείτε το ακόλουθο video


Ραντεβού στην "Thanks to Tech", λοιπόν! Θα φοράμε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο πέτο.

Η έκθεση τεχνολογίας της Κωτσόβολος “Thanks to Tech”, στον 4ο όροφο του The Mall Athens, θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Κυριακή 20/11.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 18, Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Νοεμβρίου
​Ώρες:11.00 - 22.00.