UPDATE #NOW

Οι σειρές που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε


12 Δεκεμβρίου 2016

keep1.jpg

Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν φανατικά μια σειρά. Έρχεται όμως αυτή η ημέρα που αναθεωρείς, γιατί έχεις τον καλύτερο σου φίλο που προσπαθεί να σε πείσει λέγοντάς σου, είναι πολύ καλή σειρά, δες την και θα με θυμηθείς... Και εσύ εκείνη την στιγμή αναρωτιέσαι από μέσα σου, "λες;". Ο τίτλος της σειράς "The Affair". Δεν ήθελα κάτι άλλο. Αμέσως κατάλαβα. Απιστίες, πάθη, παράνομες σχέσεις και ίντριγκες. Κόλλησα από τον πρώτο κύκλο και τώρα που βρίσκομαι στον 3ο ακόμα νιώθω σαν την πρώτη φορά. Άλλωστε δεν έχει πάρει χωρίς λόγο μέχρι και τρεις Χρυσές Σφαίρες αυτή η σειρά. Κάθε Δευτέρα, λοιπόν στις 10 το βράδυ θα με δείτε κολλημένη μπροστά από το COSMOTE CINEMA 4HD να παρακολουθώ την εξωσυζυγική σχέση του Noah και της Alison.

Κατερίνα - λες - Ναργκίς Ατζάς

«Γλυκιά μου. Ποιος ο λόγος να ζεις στα προάστια αν δεν κάνεις σεξ με τον κηπουρό;» Samantha
«Είναι δύσκολο να είσαι στα παπούτσια μιας single γι' αυτό και χρειάζεται που και που να είναι ιδιαίτερα και ακριβά για να κάνουν την διαδρομή πιο διασκεδαστική.» Carrie
«Συνειδητοποίησα πως τα εικοσάχρονα κορίτσια είναι υπέροχα μέχρι να δεις ένα από αυτά να βγαίνει με τον άνδρα που σε έχει πληγώσει.» Carrie
«Στον έρωτα το σκουπίδι της μιας είναι το διαμάντι της άλλης.» Charlotte
Σας θυμίζουν κάτι αυτές οι ατάκες; Γιατί εγώ πέρασα έξι τηλεοπτικές σεζόν μαζί με τις περιπέτειες της κολλημένης με τον Big Carrie Bradshaw, της ρομαντικής Charlotte York, της δυναμικής Miranda Hobbes και της σεξουαλικής Samantha Jones και συνεχίζω να απολαμβάνω τη σειρά σα να τη βλέπω για πρώτη φορά. Και φυσικά καταλάβατε ότι αναφέρομαι στο θρυλικό πλέον Sex and the City, που όλοι αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να αγαπάμε. Γιατί αυτή η σειρά εκτός από σεξ, έρωτες και μόδα μας έμαθε ότι οι φίλες μας είναι οι αδελφές ψυχές μας.

Τζουλιάννα -κόβεταιτοσεξ;- Καρνέζη

Υπό κανονικές συνθήκες αν με ακούσετε να μιλάω για τον Πάπα, θα νομίζετε ότι μάλλον δεν νιώθω πολύ καλά, ότι έχω ξεμείνει από θέματα ή ότι, τελοσπάντων, κάτι περίεργο συμβαίνει. Όχι όμως όταν ο Πάπας έχει τη μορφή του Jude Law. Ο άντρας μύθος, ο άντρας που τα έχει όλα, ο άντρας που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ (και έχουμε 10 λόγους γι’ αυτό), έχει βαλθεί φέτος να μας κολάσει πραγματικά, αφού τόσο sexy και ερωτικό τον Ποντίφικα δεν τον έχουμε ξαναδεί (ξέρω ακούγεται κάπως awkward η προηγούμενη πρόταση αλλά καταλαβαίνετε). Όλες μαζί λοιπόν αλλά και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε και δοξάζουμε τον Paolo Sorrentino που επέλεξε τον πιο-hot-δεν-έχει, Jude, για να πρωταγωνιστήσει στο The Young Pope, που το βλέπουμε κάθε Παρασκευή στο COSMOTE CINEMA 4HD της Cosmote TV. Και ναι, μαντεύετε σωστά, δεν έχω χάσει επεισόδιο μέχρι στιγμής. Δεν είναι να παίζεις μ’ αυτά.

Μαρία - θελωκολασμενατοντζουντ- Μεϊντάνη