UPDATE #NOW

Εδώ θα δείτε τα πιο ωραία καλά κρυμμένα μυστικά της Κρήτης


23 Δεκεμβρίου 2016

kriti-b.jpg

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε ποια μυστικά βρήκαμε και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το νου να σας ταξιδέψει…

Γνωρίζατε ότι η παραλία Βάι στο νομό Λασιθίου, προστατεύεται ως σπάνια φυσική περιοχή λόγω του μεγαλύτερου αυτοφυές φοινικοδάσους. Και ο  συνδυασμός του με την λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα εξωτικό προορισμό.  Επίσης, η παραλία Χρυσή, που είναι το γνωστό Γαϊδουρονήσι, είναι ένας πραγματικός παράδεισος με καταγάλανα νερά που σε κάνουν να θες να μείνεις εκεί για πάντα. Η Κρήτη έχει χαρακτηριστεί ως το λίκνο του πολιτισμού της Ανατολικής Μεσογείου και κρατά ακόμα αριστουργήματα του παρελθόντος όπως τα βενετσιάνικα τείχη του 13ου αιώνα που στολίζουν το παλιό λιμάνι του Ηρακλείου, το Μινωικό ανάκτορο της Κνωσού, που είναι το πιο αξιοθαύμαστο στολίδι του νησιού. Η θρυλική διαδρομή της Σαμαριάς στα Λευκά Όρη με το φαράγγι των 18 χιλιομέτρων που θα σας κόψει την ανάσα, η μοναδική φυσική λίμνη της  Κρήτης, η λίμνη Κουρνά, μπορεί να σας δώσει τις ξέγνοιαστες στιγμές που αναζητάτε.

Εάν θέλετε να μάθετε και ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα κρυμμένα μυστικά για την Κρήτη, η εκπομπή Ελλάδα Α ως Ω, κάθε Παρασκευή στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY είναι αυτό που θα σας ταξιδέψει σε μοναδικά μέρη του νησιού μέσα από τα μάτια επιφανών Ελλήνων που συνδέονται με αυτό τον τόπο!