UPDATE #NOW

Τα καλύτερα συνθήματα που είδαμε να κρατάνε στο Women’s March


22 Ιανουαρίου 2017

womensmarch.jpg

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η μεγαλύτερη πορεία διαμαρτυρίας στην ιστορία της Αμερικής, με τα διεθνή μέσα να κάνουν λόγο για συνολικά 2,9 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλες τις ΗΠΑ να βρίσκονται στο δρόμο και να διαδηλώνουν. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λος Άντζελες. Οι διαδηλωτές βρισκόντουσαν παντού. Εξήντα χιλιάδες άνθρωποις στην Ατλάντα, 250.000 στο Σικάγο, 250.000 στη Βοστώνη, 200.000 στο Ντένβερ, περίπου μισό εκατομμύριο στη Νέα Υόρκη και περίπου 750.000 στην Ουάσινγκτον. Διαδηλωτές υπήρχαν επίσης στο Όκλαντ, στη Φιλαδέλφεια, στο Νάσβιλ και άλλού.

Οι ΗΠΑ είχαν να δουν τέτοια συσπείρωση κόσμου από το 1982, όπου είχε γίνει αντιπυρηνική πορεία στη Νέα Υόρκη με περίπου 1 εκατομμύριο ανθρώπους.  

Πέρα όμως από την Αμερική το Women's March διαδώθηκε και σε άλλες πόλεις εκτός ΗΠΑ. Ακόμα και στην Αθήνα. Όποιοι χθες πέρασαν μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία έγιναν μάρτυρες. 

Ας δούμε λοιπόν τα πιο ωραία πλακάτ που κυκλοφόρησαν στους δρόμους παγκοσμίως, γιατί είμαστε σίγουρες πως αυτές οι φωτογραφίες με τα συνθήματα έχουν ήδη αρχίσει και γράφουν ιστορία. 

1.

2.

3.

 

Even our kids stay woke! #womensmarch ????: @travon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Women's March (@womensmarch) στις

4.

 

Some people are so touchy when you assault their bodily autonomy and healthcare options. #womensmarchportland #womensmarch #portland

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Erin (@erinreatoday) στις

5.

 

People got really creative with their signs for yesterday's March! Here are a few of my favourites. #womensmarchlondon #womensmarch #whywemarch #londontown #equality #unitedwemarch

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aoife Boylan Photography (@aoifeboylanphotography) στις

6.

7.

 

????✊✊???? #grabpeacenotpussy #womensmarch #lovefromportugalsisters

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Soraia Djaló (@djalo_s) στις

8.

 

Proud | ????: @lilnewmy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nui Consulting (@nuiconsulting) στις

9.

 

#ianmckellan #womensrights #womensmarch #womensmarchuk #london

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Melle Cécile (@melle.cecile) στις

10.