UPDATE #NOW

Πού θα χορέψουμε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο


22 Μαρτίου 2017

horos.jpg

Το διασημότερό τάνγκο έρχεται στην Ελλάδα. To Τango por dos στο Μέγαρο Μουσικής για 3 παραστάσεις.

Tango Por Dos σημαίνει τάνγκο για δύο, αλλά η σπουδαία ομάδα του Miguel Ángel Zotto αποτελείται από 18 εξαιρετικούς χορευτές και 6 βιρτουόζους μουσικούς, έτοιμους να ανάψουν τη φωτιά του πάθους του αυθεντικού αργεντίνικου τάνγκο στα τέλη Μαρτίου στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής.

Ο Miguel Ángel Zotto, χορογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής τού Tango Por Dos, κάνει μία αναδρομή στην ιστορία του χορού, ζωντανεύοντας με τις χορογραφίες του μία πορεία που ξεκινά από τη γέννηση του τάνγκο στην καρδιά της λατινικής Αμερικής, το σμίλευμα του χορού στα χαμαιτυπεία, τη θριαμβευτική είσοδό του στα μεγάλα σαλόνια και την τελική στέψη του ως απόλυτου χορού του έρωτα και του πάθους.

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

30, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017

3 παραστάσεις

Το θρυλικό salsa συγκρότημα, Sipan, επιστρέφει στη σκηνή του Palenque

Με την Salsa των Barrios Calle Luna, Calle Sol του Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, έως των Barrios του Bronx της Νέας Υόρκης, οι Sipan επιστρέφουν και δίνουν ραντεβού στο Barrio του Palenque, το ναό της Latin, στην Αθήνα.

24 Μαρτίου 2017

23:00

Oυλωφ Παλμε 23, Ζωγράφου

Katerine Duska Live

Mε κομμάτια από το ολοκληρωμένο άλμπουμ της ‘Embodiment’αλλά και διασκευές

Η Katerine Duska αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής και πρόκειται να εμφανιστεί live στο Six D.o.g.s την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Η Duska έχει επηρροές από Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop, παρουσιάζοντας ιστορίες που μιλούν για τον έρωτα, τον δισταγμό και τις άμυνες απέναντι σε αυτόν. Είναι πιθανό να έχετε ακούσει singles όπως “Slow”, “One In A Million” και “Won’t Leave”, ενώ αυτό το live υπόσχεται μία καταπληκτική εμπειρία πολυσυλλεκτικού ήχου.

24 Μαρτίου 2017

Six D.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα 105 51