UPDATE #NOW

Αυτή η γυναίκα βρήκε τη χαμένη της γάτα με πολύ περίεργο τρόπο


11 Απριλίου 2017

pet1.jpg

Διαβάστε εδώ: Φωτογραφίες αδέσποτων που θα γλυκάνουν και τον πιο σκληρό άνθρωπο

"Έβγαινε έξω και τριγυρνούσε κάθε μέρα αλλά πάντα γυρνούσε πίσω, εκτός από εκείνο το βράδυ," είπε η Sue Zelitsky, μαμά του Jimmy, στο Dodo.

To 2014, όταν ο Jimmy ήταν 13 χρονών, βγήκε έξω για να παίξει και όταν ήρθε η ώρα για να ξαναμπεί μέσα, φώναζαν ξανά και ξανά το όνομά του και έψαξαν παντού, αλλά ο Jimmy δεν ήταν πουθενά. Η οικογένεια του Jimmy στεναχωρήθηκε βαθιά και έβαλε παντού πόστερ στη γειτονιά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Μετά από αρκετό καιρό, η οικογένεια έχασε την ελπίδα της πως ο γάτος τους θα ξαναγυρνούσε σπίτι.

Δυόμισι χρόνια αργότερα, η Sue Zelitsky έκανε browsing στο Facebook, όταν είδε ένα post από το West Milford Animal Shelter για μία αδέσποτη γάτα που είχε βρεθεί να τριγυρνάει στους δρόμους -και έμοιαζε εκπληκτικά στο Jimmy. Η Zelitsky άρχισε να ανταλλάζει μηνύματα με το καταφύγιο, μέχρι που είχε αρκετές πληροφορίες για να καταλάβει πως ήταν όντως ο Jimmy.

"Βρέθηκε περίπου 10 μίλια από το σπίτι μας, μετά τη χιονοστιβάδα του Μαρτίου και τον πήραν στο καταφύγιο ζώων," είπε η Zelitsky. "Μετά από ανταλλαγή φωτογραφιών με τα χαρακτηριστικά του, πήγα να τον δώ." Όταν έφτασε και τον είδε από κοντά, δεν είχε καμία αμφιβολία πως ήταν ο Jimmy.

"Mόλις ανοίξαμε το κλουβί τον ρώτησα 'Jim, εσύ είσαι φίλε;' Και περπάτησα προς το μέρος του και εκείνος μου τρίφτηκε και άρχισα να κλαίω," είπε η Zelitsky.

Ο Jimmy είναι τώρα 15 χρονών και ζει ξανά στο σπίτι του. "Είμαστε τόσο χαρούμενοι..Είναι η καλύτερη ιστορία και σχεδόν πολύ καλή για να είναι αληθινή..αλλά είναι!" είπε η Zelitsky.

Τι συγκινητικό!

Gallery: Δείτε ακόμη αυτές τις ξεκαρδιστικές γάτες-photobombers

[gallery-716595]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα