UPDATE #NOW

Η 106χρονη γιαγιά που έγινε «αστέρι» της μαγειρικής στο YouTube


TSVIGKOU

28 Απριλίου 2017

maxresdefault90540.jpg

Και ιδού η «σεφ» Μαστχανάμα , ετών 106, αστέρι του YouTube χάρη στα βίντεο που ανεβάζει ένας δισέγγονός της. Η συμπαθέστατη Μαστχανάμα είχε μέσα σε λίγους μήνες 43 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι «Country Foods» που δημιούργησε ο Λάξμαν, ένα από τα δισέγγονά της. Η Μαστανάμα κάνει μπροστά στην κάμερα απλώς αυτό που έκανε πάντοτε: ετοιμάζει το φαγητό για την οικογένειά της και τους γείτονες.

Η τυπική ημέρα αυτής της ινδής γιαγιάς – σε ένα χωριό στην περιοχή Τανάλι στην κεντρική-ανατολική Ινδία, ξεκινά από τα χαράματα. Πλένει τα ρούχα, πάντα στο χέρι, και εν συνεχεία αρχίζει να αναζητά τα υλικά για το μεσημεριανό φαγητό: μπαχαρικά, ρύζι, αυγά, φρούτα, ό,τι μπορεί να βρει στο χωριό της και ξεκινά να μαγειρεύει στην κουζίνα της, που ακριβώς κουζίνα δεν τη λες.

H Μαστχανάμα ανάβει μόνη της τα ξύλα και μαγειρεύει τα πάντα στη φωτιά, και έχει ένα ρεπερτόριο παραδοσιακών συνταγών που ξετρελαίνει το Διαδίκτυο και όχι μόνο το ινδικό. Λαμβάνει συγχαρητήρια από όλον τον κόσμο από τη Νότια Αφρική, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Μάλιστα για τα γενέθλιά της μερικοί από τους θαυμαστές της της έστειλαν και δώρα. Από το Πακιστάν έλαβε ένα σάρι ενώ κάποιος άλλος την προσκάλεσε σπίτι του στη… Νέα Ζηλανδία. Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το video εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα