UPDATE #NOW

H μαμά-ηρωίδα που έσωσε 50 παιδιά από την έκρηξη στο Manchester


Αφροδίτη Σακκά

24 Μαΐου 2017

manchester.jpg

Διαβάστε εδώ: Tι ανέβασε η Kim Kardashian για τη βομβιστική επίθεση και ξεσήκωσε αντιδράσεις

"Tρέξαμε έξω. Ήταν κυριολεκτικά δευτερόλεπτα από την έκρηξη. Έκανα τους έφηβους να τρέξουν μαζί μου," είπε στα media. Η 48χρονη, Paula Robinson, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 50 έφηβους, τους οποίους οδήγησε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. Σε μία σειρά από posts στο Facebook, η Robinson μοιράστηκε το γεγονός και κάλεσε τους γονείς να έρθουν για τα παιδιά τους, ενώ έγραψε δημόσια μέχρι και τον προσωπικό της αριθμό κινητού στο Facebook έτσι ώστε να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί της. Δεν έχει γίνει γνωστό το αν όλα τα παιδιά βρέθηκαν και γύρισαν στις οικογένειές τους, ωστόσο η άμεση βοήθεια της Robinson έκανε τεράστια διαφορά.

Η pop τραγουδίστρια, Ariana Grande, είχε μόλις τελειώσει τη συναυλία της, όταν ένας άντρας πυροδότησε μία βόμβα στο lobby του Manchester Arena, γύρω στις 22.30. Τουλάχιστον 22 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, ενώ 59 τραυματίστηκαν εξαιτίας της έκρηξης, η οποία επιβεβαιώθηκε ως τρομοκρατική επίθεση. Πολλοί γονείς δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμα τα παιδιά τους, τα οποία βρίσκονταν στη συναυλία. Η Αriana Grande ακύρωσε την Ευρωπαϊκή περιοδεία της, ενώ μοιράστηκε τη λύπη της στο Twitter.

Πριν λίγες ώρες, ανέβηκε ένα video στο Youtube, μέσα από το Μanchester Arena, την ώρα της έκρηξης, ενώ ένας πατέρας μοιράστηκε στο Twitter ένα video έξω από το συναυλιακό χώρο, στο οποίο ακούγεται ο ήχος της έκρηξης.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα