UPDATE #NOW

Λονδρέζοι προσφέρουν βοήθεια στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης


4 Ιουνίου 2017

58d2aa4ac361885f2e8b45b8.jpg


Οι δράστες έριξαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου προτού επιτεθούν με μαχαίρια εναντίον περαστικών στη γειτονική περιοχή Μπόροου Μάρκετ.

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Reuters δήλωσε:
«Ένα βανάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου. Μετά είδα τρεις ανθρώπους να βγαίνουν από αυτό κρατώντας μεγάλα μαχαίρια και να τρέχουν στην οδό Μπόροου και να μαχαιρώνουν τυχαία όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Είδα ένα κορίτσι να δέχεται μια μαχαιριά στο στήθος»

​Διαβάστε ακόμα:Μάντσεστερ: Επτά ιστορίες που σε κάνουν να κλαις

Η αστυνομία έστειλε συμβουλές ασφάλειας στους Λονδρέζους στο Twitter, λέγοντας "τρέξτε, κρυφτείτε, ενημερώστε" αν πέσατε σε επίθεση. 

Οι κάτοικοι του Λονδίνου μέσα από τα social media προσέφεραν αμέσως ότι βοήθεια μπορούσαν, καθώς προσέφεραν τα σπίτια τους καθώς και μεταφορά με τα αυτοκίνητά τους για όσους τα χρειάζονταν, καθώς η περιοχή αποκλείστηκε.

 
Εάν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, έχω ένα άδειο σπίτι στο κεντρικό Λονδίνο, κοντά που μπορεί να μείνει. Μη διστάσετε να στείλετε προσωπικό μήνυμα.

 

Όποιος ψάχνει για ένα μέρος να πάει στο Λονδίνο, έχουμε ένα επιπλέον δωμάτιο στο Streatham. #Londonbridge #Vauxhall

Οποιοσδήποτε στην περιοχή #Vauxhall που χρειάζεται ένα μέρος για μείνει, να στείλει μήνυμα. Βρισκόμαστε στην οδό Kennington 10 λεπτά από το σταθμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα