UPDATE #NOW

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου πάσχει από τη «νόσο του Ωνάση»


MMEINTANI

30 Ιουνίου 2017

dimitris-papadimitriou-thumb-large.jpg

Μέσα από μία επιστολή που διάβασε στο κοινό ο παρουσιαστής της συναυλίας, αποκάλυψε ότι παλεύει με το αυτοάνοσο νόσημα Myasthenia Gravis, μία ασθένεια γνωστή και ως «η νόσος του Ωνάση» αφού από αυτή έπασχε και ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο για τον καλλιτέχνη, αφού πρόκειται για μία κατάσταση που ζει εδώ και χρόνια, η οποία όμως έχει παρουσιάσει έξαρση τις τελευταίες 15 μέρες.

Τα κυριότερα συμπτώματα του συγκεκριμένου νοσήματος είναι η βλεφαρόπτωση, ο τραυλισμός και οι κράμπες στα δάχτυλα, ο ίδιος όμως καταφέρνει να δείχνει μεγαλείο ψυχής, αφού όπως δήλωσε, αρχικά επιθυμούσε να δώσει το «παρών» στη συγκεκριμένη βραδιά.

«Θα πάω, παίζω και τυφλός», φαίνεται πως είπε σχετικά με τη βλεφαρόπτωση, ενώ για το τραύλισμα σκέφτηκε  «θα πάω, δεν χρειάζεται να πω λέξη αφού η παρουσία μου θα τα λέει όλα», όπως διαβάστηκε στην επιστολή, εξηγώντας όμως ότι οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να παραβρεθεί, αφού οι κράμπες στα χέρια θα ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει επάνω στη σκηνή. «Λυπάμαι πολύ για τη φυσική μου απουσία», καταλήγει στο γράμμα του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα