UPDATE #NOW

Βγήκε το πρώτο teaser με την Emily Blunt ως Mary Poppins


Αφροδίτη Σακκά

17 Ιουλίου 2017

emilyblunt.jpg

Διαβάστε εδώ: Η τσάντα που κρατάει η Meryl Streep έχει γίνει must have

Πριν λίγους μήνες, η Disney κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της Blunt ως Mary Poppins και έδειχνε απλά υπέροχη. Στη φωτογραφία, η Βρετανίδα φορούσε ένα μπλε ανοιχτό παλτό και βυσσινί καπέλο και τακούνια, κρατώντας την διάσημη τσάντα. Ενώ ήταν εμφανές το πόσο ταιριαστός είναι ο ρόλος για την Blunt, δεν είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε εν δράσει. Μέχρι τώρα. Η Disney ανέβασε ένα tweet μέσα στο Σαββατοκύριακο που έδιωξε κάθε αμφιβολία που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Στην ταινία, Mary Poppins Returns, που τοποθετείται 20 χρόνια μετά την original, η Poppins συναντά ξανά την Jane (Emily Mortimer) και τον Michael Banks (Ben Whishaw), αλλά και τα παιδιά του Michael, μετά από μία δυστυχή στιγμή. Ενώ μερικοί από τους χαρακτήρες θα είναι γνωστοί στους fans, η Blunt αποκάλυψε πως η Poppins θα είναι "λίγο πιο κακιά" σε αντίθεση με τη version της Andrews, σε μία συνέντευξη με το Entertainment Weekly. Η ταινία θα περιλαμβάνει και ένα νέο, εντυπωσιακό soundtrack, σύμφωνα πάλι με το Entertainment Weekly.

Μαζί με τις Blunt, Miranda και Streep στο sequel, παίζουν και οι Colin Firth, Julie Walters και Dick Van Dyke. Το Mary Poppins Returns δεν θα βγει στους κινηματογράφους μέχρι και τα Χριστούγεννα του 2018, γι' αυτό μέχρι τότε μπορείτε να περιμένετε κι άλλα διασκεδαστικά teasers.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα