UPDATE #NOW

Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες μιας μέλλουσας μαμάς έχουν γίνει viral


Αφροδίτη Σακκά

25 Αυγούστου 2017

pre.jpg

Διαβάστε εδώ: To μυστικό μιας καθημερινής γυναίκας για έναν επιτυχημένο γάμο

"Έβγαζα όμορφες φωτογραφίες την οικογένειά μου και τέτοια, αλλά κάποια στιγμή απλά έδειχνα κάτι που δεν είμαι," είπε η 28χρονη Maya Vorderstrasse στο SELF.  "Είχα μόλις κάνει παιδί και έμεινα ξανά έγκυος -ένιωθα χάλια, ήμουν πολύ συναισθηματική, ήμουν εξουθενωμένη." Η Maya έκανε την πρώτη της κόρη, Zoey, το καλοκαίρι που πέρασε. Όταν έμεινε έγκυος με τη δεύτερη κόρη της, αποφάσισε να βάλει μία δόση ρεαλιστικότητας στο Instagram της. "Δεν είναι δυνατόν να είμαι το μοναδικό άτομο που δεν ταιριάζει τέλεια σε αυτή τη σκηνή της 'τέλειας μηρότητας'."

Από εκείνη την ημέρα και μετά, η Vorderstrasse ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες με updates της εγκυμοσύνης της, όπως το ότι δεν μπορούσε να δει τα πόδια της, την αυξημένη της όρεξη και το ότι χρειαζόταν επειγόντως να κοιμηθεί.

Έτσι άρχισε να λαμβάνει όλο και περισσότερα μηνύματα από άλλες μητέρες που δεν ένιωθαν πως έλαμπαν και οι εγκυμοσύνες τους δεν ήταν εύκολες, σύμφωνα με το SELF. Όσο περνούσε ο καιρός οι ειλικρινείς φωτογραφίες της Maya έγιναν viral και πλέον το μόνο που μετανιώνει είναι πως δεν ξεκίνησε να τις ανεβάζει νωρίτερα.

Όπως είπε στο SELF, πλέον ελπίζει πως οι γυναίκες που θα δουν τις φωτογραφίες της να νιώσουν "φυσιολογικές" και να ξέρουν πως δεν είναι μόνες. "Καταλαβαίνω πως η εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ ξεχωριστό αλλά και κάτι πολύ δύσκολο," δήλωσε. "Ελπίζω να κοιτάζουν τις φωτογραφίες μου.. και να βρουν κάτι αστείο ή να γελάσουν. Γιατί είναι δύσκολο, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις και είναι φυσιολογικό."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα