UPDATE #NOW

Η εξομολόγηση της διάσημης fashion blogger σχετικά με την απόφασή της να σταματήσει το θηλασμό


Αφροδίτη Σακκά

4 Σεπτεμβρίου 2017

susielau.jpg

Διαβάστε εδώ: Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες μιας μέλλουσας μαμάς έχουν γίνει viral

Συγκεκριμένα, χθες η Lau ανέβασε ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο post στον προσωπικό της λογαριασμό σχετικά με τον θηλασμό και το τέλος αυτού, που κατάφερε να συγκινήσει πάνω από 8.000 άτομα στο Instagram.

Στο post, η Lau αναφέρει το γεγονός πως έπαψε πλέον να θηλάζει τη μικρή Nico, αφού εκείνη μπορεί πλέον να κρατήσει το μπιμπερό με τα χέρια της και να είναι "ανεξάρτητη," και συνεχίζει λέγοντας πως "πέρασε το Σαββατοκύριακο φορώντας ένα αθλητικό σουτιέν, γεμάτο με λαχανόφυλλα" και πως έχει πάρει "μεγάλη δόση από παυσίπονα."

Η Susie συνεχίζει γράφοντας για τις σκέψεις τις σχετικά με τον θηλασμό -τα καλά και τα κακά. Από τη μία αναφέρει το πώς η ματιά της μικρής Nico όσο θήλαζε ήταν αρκετή για να κάνει τη Lau να νιώσει το πόσο "βαρυσήμαντος" είναι αυτός ο φυσικός δεσμός μεταξύ μητέρας και παιδιού, αλλά και το γεγονός πως βρισκόταν σε ένα μόνιμο άγχος αφού το νεογέννητο μωρό της δεν έδειχνε ποτέ ευχαριστημένο.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο θηλασμός προτείνεται από τους γιατρούς, ενώ συγχρόνως αποτελεί ακόμα κοινωνική ντροπή όταν συμβαίνει σε δημόσιους χώρους, είναι κάτι ιδιαίτερα αντιφατικό, σύμφωνα με τη Lau. 

Κλείνοντας το post, η Susie εξηγεί πως η διαδικασία του θηλασμού είναι τόσο δύσκολη, όχι μόνο στο να ξεκινήσει, αλλά και στο να τελειώσει. 

"Είμαι ιδιαίτερα στενοχωρημένη που ο θηλασμός έφτασε στο τέλος του αλλά ανυπομονώ να ξαναγυρίσει το σώμα μου στην αρχική του κατάσταση. Όσο για τη Nico, έχει ήδη προχωρήσει, κρατώντας το μπιμπερό με τα δύο της χέρια. Το φως στο τούνελ; Layers. Πολλά κουμπιά. Φορέματα τα οποία δεν θα μπορώ να βγάλω εύκολα."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο εμβληματικά celebrity ντουέτα μαμάς και κόρης

[gallery-716497]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα