UPDATE #NOW

Ναι στις WHIP, όχι στον όρο MILF


Αφροδίτη Σακκά

5 Σεπτεμβρίου 2017

brigitte.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς απάντησε η Celine Dion σε ερώτηση για την ερωτική της ζωή

Ενδεχομένως το πρόβλημα να έγκειται στη λεγόμενη κουλτούρα του PC, αλλά το να υποβιβάζεις σεξουαλικά ποθητές και δυναμικές γυναίκες που τυχαίνει να βγαίνουν με μικρότερους σε ηλικία άνδρες είναι και επίσημα ξεπερασμένο, ή όπως το περιέγραψε η Lynch, "ανατριχιαστικό." "Με τη λέξη 'cougar' εννοείς πως ο άνδρας είναι θύμα," είπε η Lynch, 51 ετών και single. "Το WHIP ακούγεται πιο αστείο, πιο έξυπνο και πιο sexy."

To δυναμικό αυτό rebranding θα χαροποιήσει ιδιαίτερα γυναίκες που θεωρούνται WHIPs, όπως Madonna, Mariah Carey, Sam Taylor-Johnson και Joan Collins, που έχουν όλες παρουσιαστεί ως ώριμες γυναίκες-αρπακτικά έτοιμες να "κατασπαράξουν" αθώους άνδρες. Χωρίς να αποτελεί έκπληξη, αυτό είναι ακόμα ένα double-standard μίας σεξιστικής κοινωνίας, αφού δεν υπάρχει η αντίστοιχη ονομασία για τους άνδρες -το "DILF" δεν διαδόθηκε ποτέ ιδιαίτερα, ενώ το "sugar daddy" τείνει να γιορτάζει το πλουσιοπάροχο πρότυπο ενός άνδρα. Εν αντιθέσει, η κοινωνία επαινεί τους άνδρες με τα γκρίζα μαλλιά και τα γοητευτικά πρόσωπα μετά από κάποια ηλικία.

Ο θάνατος του MILF και η γέννηση του WHIP συνέβη την κατάλληλη στιγμή για τη Brigitte Macron, την πιο διάσημη και υπέροχη WHIP αυτή τη στιγμή. Η 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει δεχθεί επανειλλημένα την χλεύη με αφορμή την μεγάλη διαφορά ηλικίας (24 χρόνια) με τον σύζυγό της, Emmanuel Macron ετών 39. Ο Macron έχει υποστεί φήμες των κίτρινων media πως ο γάμος τους είναι ψεύτικος, μία κατηγορία που έχει αρνηθεί δημόσια: "Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τη γυναίκα μου, κανείς δεν θα είχε σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο πως δεν είμαστε πραγματικό ζευγάρι," δήλωσε ο Macron. "Αυτό λέει πολλά για το μισογυνισμό στη Γαλλία...Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με το πώς βλέπουν τη θέση μίας γυναίκας."

Οι Μacrons γνωρίστηκαν όταν η Brigitte ήταν η παντρεμένη και δασκάλα θεάτρου του τότε 15χρονου Macron, αλλά οι δύο τους δεν παντρεύτηκαν μέχρι το 2007. "Η αγάπη έφτιαξε δικό της δρόμο και με οδήγησε στο να πάρω διαζύγιο," ανέφερε πέρισυ η Macron. "Ήταν αδύνατο να του αντισταθώ." Τα συναισθήματα απ' ότι φαίνεται ήταν αμοιβαία.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα beauty details της Brigitte Macron

[gallery-716860]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα