UPDATE #NOW

Το μοντέλο που λανσάρει το νέο #UnibrowMovement


Αφροδίτη Σακκά

7 Σεπτεμβρίου 2017

uni3.jpg

Διαβάστε εδώ: Η εξομολόγηση της διάσημης fashion blogger σχετικά με την απόφασή της να σταματήσει το θηλασμό

"Δεν το κάνω όλο αυτό για να δείξω στους ανθρώπους πως πρέπει να τους αρέσει [το μονόφρυδό μου], το κάνω περισσότερο για να δείξω στον κόσμο πως μπορεί να έχει προτιμήσεις στη ζωή τους. Προσωπικά πιστεύω πως το πρόσωπό μου δείχνει καλύτερο έτσι. Άλλοι διαφωνούν και είμαι εντάξει με αυτό," είπε η Hadjipanteli. "Δεν προσπαθώ να κάνω κάποιον να έχει μονόφρυδο. Αν μου αρέσει αυτό, απλά αφήστε με να μου αρέσει."

Η Hadjipanteli η οποία κατάγεται από την Κύπρο, "πήρε" τα φρύδια της μητέρας της, η οποία και την έμαθε να τα φροντίζει από τότε που ήταν μικρή. "Αν είσαι σε μία οικογένεια που ο πατέρας και ο αδερφός σου έχουν επίσης όμορφα φρύδια, δε νιώθεις άσχημα επειδή εσύ έχεις μεγάλα φρύδια," δήλωσε. Αλλά ως φυσική ξανθιά, κουράστηκε συνέχεια να τα βγάζει, να τα βάφει και να τα συντηρεί.

Είδα ένα video στο Youtube που κάποια έβαφε τα φρύδια της. Το δοκίμασα και έκανα κάτι λάθος, οπότε τα έκανα μαύρα," εξηγεί η Hadjipanteli. "Ο αδερφός μου μου είπε 'Σου πάει κάπως.'" Πλέον η Hadjipanteli τα βάφει μία φορά τον χρόνο, όταν αρχίζουν να βγαίνουν οι φυσικές ξανθιές της τρίχες, ενώ τα καλύπτει με καστορέλαιο κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. (Προσθέτει: "Πραγματικά βοηθάει, δεν είναι μύθος.")

To να έχεις ένα κατάμαυρο φρύδι στην εποχή των υπερτέλειων φρυδιών του Instagram, είναι σαν βλασφημία, τουλάχιστον στο internet. "Πιστεύω πως είναι κάπως τρομακτικό το ότι τα άτομα που γεμίζουν τα φρύδια τους, όχι πως έχω κάποιο πρόβλημα με αυτούς που το κάνουν, αλλά τους ενοχλεί όταν δε γεμίζω εγώ τα δικά μου και τα αφήνω όπως είναι. Και οι δύο πλευρές προσπαθούν να φτάσουν ένα standard ομορφιάς, απλά με διαφορετικό τρόπο," εξηγεί. "Με εκνευρίζει το ότι το ένα είναι κατακριτέο και το άλλο όχι."

Εκτός από όλα αυτά, η Hadjipanteli δέχεται αρνητικά σχόλια και για το γεγονός πως διαλέγει να φοράει έντονο make up. "Φοράω make up επειδή είναι διασκεδαστικό. Έχω μονόφρυδο επειδή είναι προτίμηση. Φοράω make up και έχω μονόφρυδο επειδή αυτό μου αρέσει. Μην με βάζετε σε μία φούσκα. Απλά επειδή μου αρέσει ένα φυσικό μου χαρακτηριστικό δε σημαίνει πως είμαι υποκρίτρια επειδή θέλω να ενισχύσω άλλα χαρακτηριστικά μου," έγραψε σε μία λεζάντα.

Το μοντέλο, πόζαρε πρόσφατα ως Frida Kahlo για μία φωτογράφηση για το Instagram. Αφού έλαβε "τόσα αιτήματα" να ντυθεί όπως η καλλιτέχνης, η Hadjipanteli ενέδωσε. "Δεν ήθελα να μοιάζει σαν να την ιδιοποιώ," φροντίζει να διευκρινίσει. "Πάντα την αγαπούσα και θεωρούσα πως ήταν τόσο όμορφη -θυμάμαι πως είχα κάνει ένα project για την πλάτη της στο δημοτικό, πριν να έχω καν αυτά τα φρύδια."

Η φοιτήτρια marketing σχεδιάζει να συνεχίσει να αναδεικνύει τα έντονα φρύδια της στο μέλλον -είτε προκαλεί αρνητικά ή θετικά σχόλια. "Θέλω να βεβαιώσω πως δεν θα χαρακτηρίζομαι από το πώς μοιάζω. Κοιτάω [το μονόφρυδό μου] σαν να είναι eyeliner ή κόκκινο κραγιόν. Σε πέντε χρόνια μπορεί να κοιτάω πίσω και να λέω 'Ήταν μία cool φάση!' Αλλά μέχρι οι άνθρωποι να αρχίσουν να δέχονται τους άλλους με αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους, δε θα νιώθω έτοιμη να το ξεπεράσω."

[gallery-717441]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα