UPDATE #NOW

Αυτή είναι η καλύτερη θεωρία που κυκλοφορεί για το Game of Thrones αυτή τη στιγμή


Αφροδίτη Σακκά

25 Σεπτεμβρίου 2017

got.jpg

Διαβάστε εδώ: H Emilia Clarke έγινε Khaleessi και στη πραγματική ζωή

Κάποιοι πιστεύουν πως έχει να κάνει με την αλληλεπίδρασή του με τη Cersei νωρίτερα στο φινάλε του Season 7. Όπως ξέρουμε, με βάση τη προφητεία του House of The Undying από τα βιβλία, πως η Daenerys πρόκειται να προδωθεί ακόμη μία φορά. Πολλοί πιστεύουν πως το άτομο που θα την προδώσει είναι ο Tyrion και πως η προδωσία έχει συμβεί ήδη σε αυτή τη συζήτηση με τη Cersei. Ενώ προσπαθούσε να δικαιολογηθεί στην αδερφή του, ο Tyrion ήταν πολύ ξεκάθαρος στο ότι αγαπούσε τον ανιψιό και την ανιψιά του, παρά το ότι η Cersei τον κατηγορεί για τους θανάτους τους.

Και μόλις εκείνος συνειδητοποίησε πως εκείνη είναι έγκυος, η σκηνή άλλαξε και μεταφέρθηκε πίσω στο Dragonpit. Είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής δεν είδαμε ποτέ τον Tyrion να κάνει συμφωνία με τη Cersei για να σιγουρέψει πως το αγέννητο παιδί της θα γίνει ο επόμενος βασιλιάς ή βασίλισσα. Ξέρουμε πως είναι ανήσυχος σχετικά με το ποιος θα πάρει τη κυριαρχία μετά τη Daenerys και του έχει πει πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Οπότε είναι πιθανό, όταν ακούει τον Jon και τη Daenerys, να νομίζει πως ο Daenerys μπορεί όντως να μείνει έγκυος και να καταστρέψει το πλάνο του. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να ξέρει πως ο Jon και η Daenerys είναι συγγενείς. O Varys έμοιαζε να ξέρει τα πάντα επίσης και είχε στενή επαφή με τον Tyrion.

Mία πιο εύκολη απάντηση είναι το ότι ανησυχεί για το συμβαίνει όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται κατά τη διάρκεια πολέμου. Θυμάστε τι συνέβη με τον Tyrion και τη Shae, Rhaegar και Lyanna, Cersei και Jaime, Robb και Talisa, Littlefinger και Catelyn, Tommen και Margaery; Κάθε μία από αυτές τι σχέσεις κατέληξε σε θανάτους πολλών ανθρώπων. Συν το ότι ο Tyrion πρέπει να δουλέψει με τη Daenerys και τον Jon -ένα ρομάντζο σε συνδυασμό με ένα στρατό ζόμπι που πρέπει να πολεμήσουν, δυσκολεύει τα πράγματα.

Όλο αυτό βγάζει νόημα, ωστόσο προτιμούμε τη πιο δραματική θεωρία. Δεν θα μάθουμε μέχρι να βγει ο όγδοος κύκλος σε φαινομενικά ένα εκατομμύριο χρόνια από τώρα. 

 

Gallery: Το cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

[gallery-717188]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα