UPDATE #NOW

O Roman Polanski κατηγορείται για βιασμό για 4η φορά


Αφροδίτη Σακκά

4 Οκτωβρίου 2017

abaca-594639-019.jpg

Διαβάστε εδώ: H Jane Fonda αποκαλύπτει πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί

Η Langer είναι η 4η γυναίκα που κατηγορεί δημόσια τον Polanski για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν έφηβη. Η αστυνομία του St.Gallen της Ελβετίας, επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τη Langer στις 26 Σεπτεμβρίου. Η Langer παρέδωσε στη New York Times το αντίγραφο ενός email -σταλμένο από έναν Ελβετό αστυνομικό- που γράφει πως ένα άλλο τμήμα θα έπαιρνε την απόφαση για το αν θα μπορούσε να καταθέσει μήνυση.

Στη συνομιλία της με τον αστυνομικό, η Langer είπε πως δεν είχε αναφέρει τίποτα στην αστυνομία στο παρελθόν -και δεν το εκμυστηρεύθηκε σε οικογένεια και φίλους εκείνη τη χρονική στιγμή- κυρίως επειδή ανησυχούσε για τους γονείς της. Ανέφερε πως το είπε σε έναν σύντροφό της χρόνια αργότερα.

"Η μητέρα μου θα πάθαινε καρδιακή προσβολή," εξήγησε. "Ένιωθα ντροπιασμένη και χαμένη και μόνη." Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή αυτό το καλοκαίρι και η μητέρα της πριν δύο χρόνια.

Ο Harland Brown, ένας δικηγόρος του Polanski αρνήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες της Langer. O Polanski δήλωσε ένοχος για παράνομη σεξουαλική πράξη το 1977, με τη Samantha Geimer, όταν εκείνη ήταν 13, αλλά ο δικηγόρος του έχει αρνηθεί άλλες κατηγορίες τέτοιου είδους στο παρελθόν.

Τον Αύγουστο, μία γυναίκα στο Los Angeles, αναγνωρισμένη μόνο ως Robin M., δήλωσε δημόσια σε ένα ειδησεογραφικό συνέδρειο πως ο Polanski της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 1973, όταν ήταν 16 χρονών.

Το 2010, η Βρετανίδα ηθοποιός, Charlotte Lewis, κατηγόρησε επίσης τον Polanski για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 16 ετών.

Ο Polanski βρίσκεται σε εξορία από τις ΗΠΑ, από τότε που έφυγε από τη χώρα το 1978, την παραμονή της ποινής του για την υπόθεση της Geimer.

Tη Δευτέρα, το Hollywood Reporter δημοσίευσε μία συνέντευξη του Polanski στην οποία αναφέρει πως θεωρεί την υπόθεση της Geimer τετελεσμένη.

"Όσον αφορά αυτό που έκανα: Τελείωσε. Δήλωσα ένοχος," είπε.

Η Langer ανέφερε πως μιλάει δημόσια τώρα επειδή είχε διαβάσει την ιστορία της γυναίκας που τον κατηγόρησε τον Αύγουστο και επειδή οι γονείς της δεν είναι πια ζωντανοί.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα