UPDATE #NOW

Σας αρέσει ο Justin Bieber; Σύμφωνα με μία έρευνα, μάλλον είστε ψυχοπαθής


Αφροδίτη Σακκά

16 Νοεμβρίου 2017

063-497694736.jpg

Διαβάστε εδώ: Τα επαγγέλματα με τους περισσότερους...ψυχοπαθείς

Μετά -όταν οι ερευνητές είχαν έναν ικανοποιητικό αριθμό από πειραματόζωα με ψυχοπαθηστικές τάσεις- το έκαναν ακόμα πιο έντονο. Ζητήθηκε από τους μαθητές να ακούσουν τραγούδια που κυμαίνονταν από κλασσικές σονάτες σε μεγάλα hits του τώρα και να τα βαθμολογήσουν με κλίμακα 1-7.

Τα συμπεράσματά τους: Οι ψυχοπαθείς έχουν με σιγουριά μουσικές προτιμήσεις. Κατάταξη μεταξύ των αγαπημένων τους: το “Lose Yourself,” του Eminem, το “No Diggity” των Blackstreet και το “What Do You Mean?” του Justin Bieber.

Τα λιγότερο αγαπημένα αυτών που παρουσίασαν ψυχοπαθητική σκέψη ήταν: το "My Sharona" των Knack και το "Money for Nothing" των Dire Straits. 

Ενώ οι ερευνητές προσπαθούν να καταλάβουν ακόμα τι σημαίνουν όλα αυτά -ίσως πως οι ψυχοπαθείς δεν έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στη κλασσική ροκ;- παρουσίασαν τα ευρήματά τους σε μία συνέλευση Society for Neuroscience πρόσφατα, με 30.000 παρευρισκόμενους.

Όσο για τον Pascal Wallisch, τον καθηγητή ψυχολογίας που συν-ηγήθηκε της μελέτης, είναι δύσκολο να πούμε τι σημαίνουν οι δικές του μουσικές προτιμήσεις. Όπως είπε ο καθηγητής στo Washington Post, "Πραγματικά δε ενδιαφέρομαι καθόλου για τη μουσική."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα ζώα που θα μπορούσαν να είναι fans της μέταλ μουσικής

[gallery-716724]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα