UPDATE #NOW

Η παγίδα του World Star και το κύκλωμα που εκμεταλλεύεται τις νέες κοπέλες


24 Νοεμβρίου 2017

hong5.jpg

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα, με το φιλικό της περιβάλλον, όταν η κοπέλα γνωρίστηκε με έναν άνθρωπο ο οποίος την βοήθησε να γίνει ταξιδευτής του κόσμου.

Η φοιτήτρια από την Μυτιλήνη που σπούδαζε στην Καλαμάτα, αρχικά είχε μία φυσιολογική φοιτητική ζωή όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Λίγο καιρό αργότερα, άρχισε να ταξιδεύει σε διάφορους εξωτικούς προορισμούς. Όπως μαθεύτηκε από την ίδια, είχε κερδίσει έναν διαγωνισμό που έφερε την ονομασία World Star.

Το φιλικό της περιβάλλον αμφισβητεί την υπάρξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού και συνδέει την έναρξη των ταξιδιών της νεαρής φοιτήτριας με την γνωριμία της με έναν άνδρα. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές κρατούν μία μικρή επιφύλαξη, αφού δεν αποκλείουν το ότι ο λεγόμενος διαγωνισμός είναι μέρος μία πολύ μεγάλης κομπίνας με σκοπό την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων πίσω από την κομπίνα είναι λίγο πολύ γνωστός. Πλησιάζουν όμορφες και φιλόδοξες κοπέλες και τάζοντάς τους τη μεγάλη ζωή, τους «φουσκώνουν» τα μυαλά και έτσι στο τέλος τις χρησιμοποιούν.

Αυτή η εκδοχή, συνδέεται με άλλες πληροφορίες που έρχονται σιγά σιγά στο φως και θέλουν τα συγκεκριμένα κυκλώματα, ανεξαρτήτως ονομασίας, να δρουν όντως έτσι, προσελκύοντας νεαρά κορίτσια, όμως δίνουν μία ακόμα προέκταση.

Υπάρχει η θεωρία λοιπόν, πως αυτά τα κορίτσια λειτουργούν ως δολώματα τα οποία «θυσιάζονται» στον βωμό του μεγάλου παιχνιδιού.

Πώς το κάνουν αυτό; Βρίσκουν μία κοπέλα- κράχτη της οποίας της δίνουν μία σχετικά μικρή αλλά μεγάλης αξίας ποσότητα ναρκωτικών. Στη συνέχεια την «καρφώνουν» οι ίδιοι στους ελέγχους και ενώ όλο το ενδιαφέρον έχει πέσει επάνω στο δόλωμα, από… δίπλα καταφέρνουν να περάσουν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών. Και φυσικά το θύμα, εγκαταλείπεται, παγιδευμένο στο έλεος των ελέγχων και των νόμων του εκάστοτε κράτους.

Ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων αντιμετωπίζει το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 2,4 εκατ. δολαρίων Χονγκ Κονγκ (307.000 δολάρια ΗΠΑ), ενώ πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου την ερχόμενη Τετάρτη.