UPDATE #NOW

O James Cameron αποκάλυψε τι μετάνιωσε στον "Τιτανικό"


Αφροδίτη Σακκά

28 Νοεμβρίου 2017

5429b59c8e78fbc4-mcdtita-fe014-h-1.JPG

Διαβάστε εδώ: H Kate Winslet αποκαλύπτει το πιο γλυκό πράγμα που κάνουν μαζί με το Leonardo DiCaprio

Απ' ότι φαίνεται, ο Cameron έλαβε αρκετές αντιδράσεις για τον τρόπο που παρουσίασε τους χαρακτήρες του βασισμένους σε πραγματικούς ανθρώπους, ειδικά με τον William McMaster Murdoch, τον οποίο αποφάσισε να κάνει να πυροβολήσει κάποιον πριν αυτοκτονήσει. Δεν υπάρχει ιστορική βάση σε αυτή τη σειρά γεγονότων και μάλιστα, η οικογένεια του Murdoch δεν ενθουασιάστηκε ιδιαίτερα με αυτή τη σκηνή.

"Στην περίπτωση του Πρώτου Αξιωματικού William McMaster Murdoch, πήρα το θάρρος να τον δείξω να πυροβολεί κάποιον και μετά να πυροβολεί τον εαυτό του," είπε o Cameron κατά τη διάρκεια του National Geographic’s Titanic: 20 Years Later with James Cameron, τη Κυριακή το βράδυ. "Είναι ένας χαρακτήρας με όνομα -δεν είναι απλά κάποιος αξιωματικός. Δεν ξέρουμε αν το έκανε αυτό, αλλά, ξέρετε, ο αφηγητής μέσα μου λέει 'Α'. Άρχισα να ενώνω τις τελείες: Βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, κουβαλάει όλο αυτό το βάρος, τον έκανε έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα".

Συνέχισε, λέγοντας: "Αλλά εγώ ήμουν σεναριογράφος. Δεν σκεφτόμουν το να είμαι ιστορικός και νομίζω δεν ήμουν ευαίσθητος προς το γεγονός πως η οικογένειά του, οι επιζώντες μπορεί να ένιωθαν προσβεβλημένοι με αυτό και ένιωσαν".

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις 10 ταινίες που οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ

[gallery-716514]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα