UPDATE #NOW

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ρώμης μαράθηκε


21 Δεκεμβρίου 2017

dentro215395.jpg

Δύο εβδομάδες μετά τον στολισμό του, το συγκεκριμένο δέντρο φαίνεται πως έχασε όλες τις πευκοβελόνες του και κατέληξε να δείχνει κάπως πιο μίζερο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Ο λόγος είναι ότι ενώ η μεταφορά του κόστισε σχεδόν 48.000 ευρώ, δεν είχε καλυφτεί σωστά και έτσι είχαν το αποτέλεσμα αυτό. Μάλιστα οι κάτικοι έχουν στραφεί εναντίον της Βιρτζινία Ράτζι, δημάρχου της Ρώμης, στην οποία καταλογίζουν τη γενικότερη κατάσταση της πόλης τα τελευταία χρόνια.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας δηλώνουν πιο απογοητευμένοι από ποτέ και μάλιστα έχουν χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο δέντρο ως ξεπουπουλιασμένο κοτόπουλο, το αποκαλούν "Spelacchio" που σημαίνει... πιγκάλ, δηλαδή το βουρτσάκι της τουαλέτας.

"Πονάει πολύ ακόμη και να το κοιτάς, είναι σα να αντιπροσωπεύει την κατάσταση της πόλης" είναι ένα από τα πολλά σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter ενώ κυκλοφόρησε και σχετικό video στο youtube.

Εμείς δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να το σχολιάσουμε, σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο εντυπωσιακό αλλά ίσως δεν αξίζει και τέτοια αντιμετώπιση, τι λέτε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα