UPDATE #NOW

Tα BRIT Awards 2018… θα τα ζήσετε από κοντά, με τη Mastercard!


9 Ιανουαρίου 2018

mastercard-brits.jpg

Τα BRIT Awards 2018 θα μεταδώσουν τη λάμψη τους στην επιβλητική O2 Arena του Λονδίνου στις 21 Φεβρουαρίου 2018 και θα φιλοξενήσουν μερικούς από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες διεθνώς όπως τους Ed Sheeran, Stormzy, Sam Smith και Dua Lipa.

Αν θέλετε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τις μοναδικές ερμηνείες των σπουδαιότερων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, δεν έχετε παρά να συμμετέχετε στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Mastercard για όλους τους κατόχους καρτών της.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τις κάρτες σας Mastercard®, από τις 08.01.2018 έως και τις 26.01.2018 και διεκδικήστε μια θέση στα BRIT Awards 2018.

Δύο τυχεροί, μαζί με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία στο Λονδίνο κερδίζοντας: ένα εισιτήριο για δύο άτομα για την τελετή απονομής των BRITs 2018, μία διπλή πρόσκληση για το Official BRITs After Party, τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Λονδίνο (Heathrow Airport) καθώς και τη μεταφορά προς/από το ξενοδοχείο και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων (4) αστέρων.

Επιπλέον, οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή ιδιωτική ξενάγηση στο Λονδίνο, ένα δείπνο σε εστιατόριο της πόλης και μια ειδική προετοιμασία περιποίησης & μακιγιάζ ειδικά για την ημέρα της τελετής των BRIT Awards 2018!

 

Πραγματοποιείστε τις αγορές σας με κάρτες Mastercard® και βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στα BRITs 2018.

 

Mastercard, Αξία Ανεκτίμητη.

Δείτε περισσότερα εδώ https://www.facebook.com/MastercardGreece/?ref=br_rs και https://www.instagram.com/mastercardgr/