UPDATE #NOW

Η γυναίκα που παντρεύτηκε φάντασμα λέει πως όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2018

grass-3035854-960-720.jpg

Η 45χρονη Ιρλανδή και επαγγελματίας υποδυόμενη του Captain Jack Sparrow από την ταινία Πειρατές της Καραϊβικής, δήλωσε στη Daily Star πως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι όταν ένιωσε το πνεύμα του Jack -έναν πειρατεί 300 ετών που πέθανε στη θάλασσα τον 18ο αιώνα.

Γρήγορα συνειδητοποίησε πως μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Το ζευγάρι πήγαινε εκδρομές, είχε τσακωμούς και σεξουαλική επαφή. Η Teague γρήγορα συνειδητοποίησε πως είχε αρχίσει να αναπτύσσει "δυνατά αισθήματα αγάπης" για εκείνον. (Η Teague δήλωσε πως ο άντρας που ερωτεύθηκε φέρει εξαιρετική ομοιότητα στον Johnny Depp παρ' ότι ο χαρακτήρας του Jack Sparrow είναι φανταστικός.)

Κάποια στιγμή, ο Jack της έκανε πρόταση γάμου, είπε η Teague. "Μία μέρα μου είπε 'Μπορούμε να είμαστε πραγματικά μαζί ξέρεις' αλλά δεν είχα ακούσει ποτέ για ερωτική σχέση μεταξύ ανθρώπου και φαντάσματος", είπε στο Daily Star.

Τελικά, το ζευγάρι έκανε μία μικρή τελετή λίγο πιο έξω από τις Ιρλανδικές ακτές. Ο Jack είπε τους όρκους του με τη βοήθεια ενός μέσου και βρίσκονταν σε παγκόσμια νερά οπότε όλα ήταν νόμιμα. 

"Είναι η τέλεια σχέση για 'μένα", είπε η Teague στη Daily Star. "Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που δεν γνωρίζει για τις σχέσεις με πνεύματα, αλλά θα μπορούσε να τους ταιριάζει. Θέλω να εξαπλώσω το μήνυμα."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα