UPDATE #NOW

Οι προβλέψεις που έκανε ο Bill Gates το 1999 έχουν βγει όλες αληθινές


18 Ιανουαρίου 2018

20170810-zap-f76-053.jpg

Στο βιβλίο αυτό, ο Γκέιτς έκανε 15 τολμηρές για την εποχή προβλέψεις που τότε αντιμετωπίστηκαν με επιφυλακτικότητα, αφού πιθανότατα ακούγονταν εξωφρενικές.

Τελικά αποδεικνύεται πως είτε γνωρίζει την τεχνολογία και την πιθανή της εξέλιξη καλύτερα ίσως από τον κάθε άλλο, είτε διαθέτει «μαντικές» ικανότητες. Μάλλον το πρώτο.

Εδώ είναι οι 15 προβλέψεις που έκανε ο Γκέιτς πριν από σχεδόν 20 χρόνια - και πόσο κοντά έχουν έρθει στο να γίνουν πραγματικότητα.

Η πρόβλεψη του Γκέιτς: «Θα αναπτυχθούν αυτοματοποιημένες υπηρεσίες σύγκρισης τιμών, οι οποίες θα επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν τις τιμές σε πολλαπλούς ιστότοπους, καθιστώντας εύκολη την εύρεση του φθηνότερου προϊόντος για όλους τους κλάδους».

Αυτό που βλέπουμε τώρα: Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε ένα προϊόν στο Google ή στο Amazon και να πάρετε διαφορετικές τιμές. Τοποθεσίες όπως το NexTag, το PriceGrabber, ακόμα και το δικό του Bing Shopping της Microsoft είναι κατασκευασμένες ειδικά για να συγκρίνουν τις τιμές. Υπάρχουν μάλιστα και ελληνικές ιστοσελίδες που προσφέρουν ακριβώς αυτή την υπηρεσία, όπως είναι για παράδειγμα το Skroutz.gr. Υπάρχουν επιπλέον και ιστοσελίδες που προσφέρουν σύγκριση τιμών σε συγκεκριμένους τομείς, όπως για παράδειγμα στα ξενοδοχεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα