UPDATE #NOW

Μία φωτογραφία παρέας γυναικών με ένα αγοράκι-φάντασμα στο φόντο έχει επίσημα τρομοκρατήσει το internet


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2018

people-2567915-960-720.jpg

Σύμφωνα με την παρέα, των οποίων οι φωτογραφίες από το πρόσφατο καλοκαίρι τους κάνουν τον γύρο του Twitter και του Reddit, πήγαν ταξίδι σε ένα αλλόκοτο μέρος στην εξοχή της Σκοτίας για ένα bachelor πάρτι. 

Ενώ, λοιπόν, γιόρταζαν στο μοναχικό ξενοδοχείο τους, οι γυναίκες έβαλαν το χρονόμετρο στο κινητό και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. Στην πρώτη φωτογραφία είναι αγκλιασμένες σε δύο σειρές, ανάμεσα σε μία σειρά από κορμούς δέντρων, χαμογελώντας μπροστά από ένα εντυπωσιακό φόντο. Μωβ βουνά, καθαρός ουρανός, μία λίμνη σαν γυάλινη -ο ορισμός του γραφικού τοπίου.

Στη δεύτερη φωτογραφία, στιγμές αργότερα, έχουν τα χέρια τους στον αέρα, κρατώντας μάσκες από τους χαρακτήρες της ταινίας Harry Potter -και ξαφνικά η παρέα τους από 10 έγινε 11. Στην κάτω αριστερά γωνία, κρυμμένο πίσω από έναν κορμό, βρίσκεται ένα μικρό αγοράκι με μαύρα μαλλιά, να κοιτάει κατευθείαν την κάμερα.

Ghost child

Οι γυναίκες αμέσως τρόμαξαν. Ορκίστηκαν πως ήταν μόνες τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης (εξού και το χρονόμετρο) και η περιοχή φαίνεται αισθητά απομονωμένη. Όταν έψαξαν την περιοχή που βρισκόντουσαν στο Google -Loch Eck στο Argyll, μία αρχαία Δυτική περιοχή στη Σκοτία- οι γυναίκες ανακάλυψαν μία πολύ γνωστή υπερφυσική ιστορία, που είχε σχέση με το διπλανό ξενοδοχείο από εκεί που έμεναν και χτίστηκε γύρω στο 1650.

Σύμφωνα με την ιστορία, ένα μικρό αγοράκι έμενε με την οικογένειά του στο Δωμάτιο 4 στο ξενοδοχείο. Ένα βράδυ, υπνοβάτησε στο Loch Eck και πνίγηκε. Όταν βρέθηκε το σώμα του, είχε γίνει μπλε από το κρύο. Το ξενοδοχείο λέγεται πως είναι στοιχειωμένο από το πνεύμα του "Μπλε Αγοριού", που περιφέρεται στο ξενοδοχείο, ψάχνοντας την μητέρα του. Σύμφωνα με ένα άρθρο στο The Herald το 1994, το προσωπικό αναφέρει πως πιάτα και μαχαιροπήρουνα συνέχεια μετακινούνται και εξαφανίζονται και υγρά ίχνη εμφανίζονται μυστηριωδώς έξω από το Δωμάτιο 4. Η συγκεκριμένη ιστορία είναι τόσο δημοφιλής που το BBC είχε παρουσιάσει μία σειρά με τίτλο "The Blue Boy" με την Emma Thompson το 1994.

Όταν οι γυναίκες συνειδητοποίησαν την ενδεχόμενη παρουσία το Μπλε Αγοριού, ακύρωσαν το bachelor πάρτι και έφυγαν -δεν μας κάνει εντύπωση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα