UPDATE #NOW

Θέλετε να γίνετε εκατομμυριούχος; Αυτά είναι τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2018

luxury-3115234-960-720.jpg

1. Επενδύστε τουλάχιστον 10% του εισοδήματός σας σε εσάς

Ο περισσότερος κόσμος θέλει πράγματα που είναι δωρεάν. Όταν όμως παίρνουμε κάτι δωρεάν, σπάνια εκτιμούμε πραγματικά αυτό το κάτι. Πόσο επενδύετε σε εσάς; Πόσο δεσμευμένοι είστε με τον εαυτό σας; Αν δεν επενδύετε σε εσάς, τότε δεν έχετε λόγο στο παιχνίδι της ζωής σας. Αν δεν επενδύετε στην επιχείρησή σας, πιθανότατα δεν θα κάνετε ποιοτική δουλειά. Αν δεν επενδύετε στις σχέσεις σας τότε είστε πιθανόν πιο συγκεντρωμένοι στο τι μπορείτε να πάρετε παρά στο τι θέλετε να δώσετε.

2. Επενδύστε τουλάχιστον το 80% του ελεύθερου χρόνου σας στο να μάθετε

Ο περισσότερος κόσμος είναι καταναλωτές παρά δημιουργοί. Βρίσκονται στη δουλειά για να κερδίζουν χρήματα παρά για να κάνουν τη διαφορά. Η ψυχαγωγία είναι σημαντική και απαραίτητη, αλλά η εκπαίδευση είναι εξίσου σημαντική και μπορεί να αποφέρει πολλά περισσότερα. Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο διαβάζουν σκληρά και μαθαίνουν όσο μπορούν. Γνωρίζουν πως οι γνώσεις τους μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα των σχέσεων που έχουν και της δουλειάς που κάνουν.

3. Μη δουλεύετε για τα χρήματα, δουλέψτε για να μάθετε

Έτσι όπως ένα μεγάλο ποσοστό του χρόνου σας πρέπει να ξοδεύεται στο να μαθαίνετε, έτσι πρέπει να ξοδεύεται και ένα μεγάλο ποσοστό της εργασίας σας. Πρέπει να αφιερώνετε ένα 80% στο να μαθαίνετε, να βελτιώνετε τον εαυτό σας και να ξεκουράζεστε. Το υπόλοιπο 20% πρέπει να αφιερώνεται στο κομμάτι της "εργασίας" σας. Ο χρόνος σας αξιοποιείται σωστά επειδή οι προτεραιότητές σας είναι ξεκάθαρες, είστε ξεκούραστοι και το μυαλό σας διεγείρεται. 

4. Αλλάξτε το κίνητρό σας από το να παίρνετε, στο να δίνετε

Πολλοί άνθρωποι επικεντρώνονται στο τι μπορούν να πάρουν από τη ζωή. Όταν αρχίσετε να "κοιτάτε" περισσότερο τον κόσμο, αυτόματα θα αρχίσετε να δίνετε περισσότερο. Τότε θα συνειδητοποιήσετε πως είναι πιο ικανοποιητικό να δίνετε παρά να παίρνετε. Θα έχετε επίσης περισσότερες ιδέες για το πώς να βελτιώσετε τη ζωή των άλλων, όπως και τις επιχειρήσεις τους.

5. Μην επικεντρώνεστε στον χρόνο και τη προσπάθεια, επικεντρωθείτε στο αποτέλεσμα

Αν έχετε στο μυαλό σας τον χρόνο και την προσπάθεια, τότε επικεντρώνεστε στο να είστε απασχολημένοι. Πιστεύετε πως το ποσοστό χρόνου και προσπάθειας που αφιερώνετε σε κάτι αξίζει έπαινο. Όταν όμως σκέφτεστε το αποτέλεσμα, τότε είστε μόνο επικεντρωμένοι στο να καταφέρετε αυτό. Τότε αρχίζετε να μαθαίνετε τρόπους να καταφέρνετε περισσότερα πράγματα πιο γρήγορα. Παίρνετε μεγαλύτερες ευθύνες. Μπορείτε να αλλάξετε το περιβάλλον σας. Και επίσης συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος και η ξεκούραση για να πετυχαίνετε τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα. Έτσι, ξεκινάτε να ξεκουράζεστε περισσότερο και αργότερα να έχετε περισσότερες δυνάμεις.

6. Ορίστε τι σημαίνει "πλούτος" και "επιτυχία" για εσάς

Η επιτυχία και ο πλούτος δεν έχει πάντα να κάνει με τα χρήματα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν χρήματα και δεν έχουν "πλούτη" σε άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Τα χρήματα είναι σημαντικά επειδή μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα, αλλά αποτελούν εργαλείο. Είναι τα μέσα για κάποιο αποτέλεσμα. Για εκείνους που αφιερώνονται σε μία δουλειά στην οποία πιστεύουν πραγματικά, τα χρήματα είναι απλά ένα εργαλείο για να κάνουν περισσότερη δουλειά.

 

Gallery: Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο μας συστήνουν τις συζύγους τους

[gallery-716555]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα