UPDATE #NOW

Αυτοί είναι οι 15 πλουσιότεροι ηθοποιοί όλων των εποχών


26 Φεβρουαρίου 2018

20180109-zaa-d20-784.jpg

Τώρα θα τους δείτε και στη λίστα με τους 15 πιο πλούσιους άντρες ηθοποιούς του Χόλιγουντ αλλά και του Μπόλιγουντ!

Οι 15 γοητευτικοί και χαρισματικοί κύριοι που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να δουλέψουν ούτε μια ώρα περισσότερο, απολαμβάνουν μια υπερπολυτελή ζωή, αλλά και το προνόμιο να επιλέγουν πλέον τις δουλειές που συμμετέχουν.

Η περιουσία τους προέρχεται τόσο από το κασέ τους στην κάθε ταινία που συμμετέχουν όσο και από τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και ποικίλες άλλες πηγές, ενώ όπως μπορείτε να φανταστείτε περιλαμβάνει νούμερα ασύλληπτα για εμάς τους «κοινούς θνητούς».

15. Τζόνι Ντεπ

Ενσαρκώνοντας με μοναδικό ταλέντο και επιτυχία όποιον ήρωα επιθυμεί -όσο παλαβός τόσο το καλύτερο- καταφέρνει πάντα να κερδίζει την προσοχή κοινού και κριτικών. Ο λόγος για τον χαρισματικό Τζόνι Ντεπ που προκαλεί παραλήρημα τόσο με την εμφάνιση και τη γοητεία του όσο και με τη συμπεριφορά του «κακού παιδιού». Ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει βρεθεί υποψήφιος για αμέτρητα βραβεία ενώ το 2008 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ταινία «Sweeney Todd». Από το ντεμπούτο του στον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες» το 1984 μέχρι και σήμερα, ο Ντέπ έχει ευτυχήσει να δει το όνομά του να γράφεται με χρυσά γράμματα και τον τραπεζικό του λογαριασμό να δείχνει το... ταπεινό ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

14. Καράν Τζοχάρ

Γεννημένος στο Μουμπάι της Ινδίας, ο 45χρονος Καράν Τζοχάρ ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1989. Ο διάσημος σταρ του Μπόλιγουντ επίσης σκηνοθετεί, γράφει σενάρια, κάνει παραγωγές αλλά και σχεδιάζει κοστούμια για ταινίες. Προς τιμήν του, η μεγάλη του επιτυχία δεν τον έχει κάνει να αναπαυτεί... στις δάφνες του, αλλά αντίθετα να πειραματίζεται με ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές παράλληλα με τις ταινίες που σκηνοθετεί στο Μπόλιγουντ. Με αυτά και με αυτά, η περιουσία του διάσημου Ινδού ανέρχεται σε 200 εκατομμύρια δολάρια.

13. Μάικλ Σανκς

Από το 1993 ο 47χρονος ηθοποιός από το Βανκούβερ του Καναδά έχει πρωταγωνιστήσει σε μια πληθώρα τηλεοπτικών σειρών, όπως το «Stargate» και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του Καναδά. Συμμετέχοντας παράλληλα σε αρκετά κινηματογραφικά φιλμ όπως το «Suddenly Naked» του 2001 και το επιστημονικής φαντασίας «Sumuru» του 2003 έχει καταφέρει να εξαπλώσει τη φήμη του παγκοσμίως και να φτιάξει μια περιουσία που αγγίζει τα 215 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.