Το μυστικό βρίσκεται στην απόσταση της σούβλας από τη φωτιά. Θα πρέπει να υπολογίζεται περίπου στα 40 εκατοστά, και να μην είναι πολύ δυνατή. Έτσι, θα πετύχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα, δε θα είναι ξεροψημένο και το εσωτερικό θα παραμείνει μαλακό.
Επιπλέον, καλό θα είναι να το αλείφουμε ελαιόλαδο και μπαχαρικά καθ’όλη τη διάρκεια, για να αποκτήσει μία πιο έντονη γεύση. Για να καταλάβουμε εάν είναι έτοιμο, τρυπάμε το αρνί σε μερικά σημεία, προσέχοντας, όμως, να μη χάσει όλα του τα υγρά.
Καλή επιτυχία!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.