Ποιος εξαφάνισε το «Despacito» από το YouTube;

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
des.jpg

Πρόκειται για το τραγούδι «θαύμα» του YouTube. Το περίφημο «Despacitο» (σημαίνει «αργά») του πορτορικανού τραγουδιστή Λούις Φόνσι, στο οποίο συμμετέχει και ο ομοεθνής του ράπερ Daddy Yankee, είναι το μουσικό κομμάτι που το προηγούμενο καλοκαίρι ακουγόταν σχεδόν παντού, στην Αμερική, την Ευρώπη, στην Ασία και στην Αφρική. 

Στις 4 Αυγούστου του 2017 το μουσικό βίντεο του τραγουδιού έγινε το πρώτο σε προβολές στο YouTube, αγγίζοντας τις 3 δισεκατομμύρια θεάσεις – τις περισσότερες που είχαν καταγραφεί ποτέ. Στις 11 Οκτωβρίου του ίδιου έτους έγινε το πρώτο βίντεο που έφτασε τις 4 δισεκατομμύρια θεάσεις, ενώ στις 5 Απριλίου του 2018 έγραψε ιστορία ως το πρώτο βίντεο που έσπασε το φράγμα των 5 δισεκατομμυρίων θεάσεων στο ΥouTube.

Και λίγες ημέρες μετά, κάτι πολύ περίεργο συνέβη…

Το μουσικό βίντεο απλώς… εξαφανίστηκε. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το βίντεο διεγράφη από το κανάλι Vevo έπειτα από επίθεση χάκερ. Αρχικά, όποιος προσπαθούσε να δει το βίντεο, έπεφτε πάνω σε εικόνες μιας ομάδας ανθρώπων που φορούσαν μάσκες και κρατούσαν πυροβόλα όπλα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα