"Έκανα πλαστική για να προχωρήσω στην καριέρα μου"

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018
mari-lezhava-266675-unsplash.jpg

«Ήξερα από πάντα ότι μισούσα τις φωτογραφίες μου, αλλά δεν ήξερα τι να κάνω. Μέχρι που, στα 25 μου, άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να βελτιώσω τη μύτη μου», είπε η – πλέον- 26χρονη, στο Refinery.

Εργαζόταν ως στυλίστρια σε μεγάλο κανάλι και η εικόνα της αποτελούσε το κύριό της ενδιαφέρον – αλλά και τη μεγαλύτερή της ανασφάλεια. Έβλεπε τις συναδέλφους της να βγάζουν διαρκώς selfies ή να εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα και απλώς δεν ένιωθε αρκετά καλή να κάνει το ίδιο. Δεν προσπάθησε ποτέ να εμφανιστεί στο φακό, καθώς φοβόταν μήπως κάποιος απαθανατίσει το «κακό» της προφίλ. Αισθανόταν πως η μύτη της ήταν αυτό που την απέτρεπε από το να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Μία καλή της φίλη άρχισε να της μιλάει για όλες τις «τρέλες» που κάνουν οι διάσημες. «Μα καλά, μεγαλώνουν τα χείλη τους και κάνουν βλεφαροπλαστικές;» σκεφτόταν η Kesley. Σιγά σιγά, όμως, ξεκίνησε να ψάχνει περισσότερα σχετικά με αυτό. Στο μυαλό της βρισκόταν διαρκώς εκείνο το επίμαχο χαρακτηριστικό του προσώπου της, και θεώρησε ότι ήταν υπεύθυνο για όλα όσα της είχαν πάει στραβά στα 25 χρόνια που ζούσε.

Άρχισε, λοιπόν, να κάνει οικονομίες και να ψάχνει τον ιδανικό χειρουργό. Τον συνάντησε και ήταν τόσο ανυπόμονη, που έκλεισαν ραντεβού για την επέμβαση μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα.

Αμέσως μετά τη ρινοπλαστική, περίμενε πως όλα θα άλλαζαν δραματικά – θα έπαιρνε προαγωγή, θα εμφανιζόταν διαρκώς σε φωτογραφίες και η ζωή της θα βελτιωνόταν σε όλους τους τομείς. Στην πραγματικότητα, το μόνο που άλλαξε ήταν η αυτοπεποίθηση που απέκτησε.

Τα επαγγελματικά της παρέμειναν ίδια για έναν ολόκληρο χρόνο και είχε αρχίσει να απογοητεύεται, αλλά όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες αποφάσισε πως, μάλλον, δεν ήταν η εξωτερική της εμφάνιση «πηγή όλων των κακών». Προσπάθησε να διεκδικήσει καλύτερες θέσεις εργασίας προβάλλοντας τα προσόντα της και, φυσικά, τα κατάφερε.

«Στο τέλος της ημέρας, μία πλαστική επέμβαση είναι καθαρά προσωπική απόφαση. Αν θέλεις να το κάνεις, σκέψου καλά γιατί. Μη ρωτήσεις κανέναν τι πιστεύει. Εγώ, απέκτησα αυτοπεποίθηση και έγινα καλύτερος άνθρωπος. Γρήγορα, όμως, κατάλαβα ότι όλα προέρχονταν από μέσα μου. Άρχισα να απολαμβάνω τη ζωή όταν την πήρα στα χέρια μου – όχι όταν άλλαξε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη», εξομολογείται σήμερα στο Refinery.

 

Gallery: Δείτε επίσης τη Barbie να μεταμορφώνεται

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα