UPDATE #NOW

Hugh Grant: «Μου προτείνουν καλούς ρόλους τώρα που γέρασα και ασχήμυνα»


15 Μαΐου 2018

20171119-zaf-v01-024.jpg

Μεσουρανούσε στα 90s, αλλά και στα 00s ως πρωταγωνιστής ρομαντικών κομεντί. Το φλεγματικό βρετανικό του χιούμορ και το άκρως γοητευτικό παρουσιαστικό του, τον έκαναν ακαταμάχητο στον γυναικείο πληθυσμό που έσπευδε να δει όποια ταινία είχε τον Χιου Γκραντ πρωταγωνιστή.

Στα 57 του πλέον, ο Χιου δεν έχει χάσει το χιούμορ του, αλλά όπως θεωρεί ο ίδιος, έχει χάσει μεγάλο μέρος της γοητείας του. Κι αυτό δεν φαίνεται να τον απασχολεί καθόλου-ίσα ίσα, του ανοίγει νέους δρόμους για πιο ενδιαφέροντες ρόλους.

«Το γεγονός ότι γέρασα και ασχήμυνα έκανε τους ρόλους που πλέον μου προτείνουν να έχουν μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερο ενδιαφέρον. Οσο ήμουν νέος και ωραίος, άρπαζα οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαζόταν μπροστά μου χωρίς δεύτερη σκέψη» δήλωσε ο Γκραντ σε πρόσφατη συνέντευξή του, όπως μας πληροφορεί δημοσίευμα του Guardian.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, είπε επίσης, ότι η καριέρα του στις ρομαντικές κομεντί, είδος που τον ανέδειξε στο παρελθόν με άκρως επιτυχημένες ταινίες όπως «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», «Εννέα μήνες», κ.ά. έχει πλέον τελειώσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα