UPDATE #NOW

Hautes Grecians 2018 - Μεταφορά ημερομηνίας


22 Μαΐου 2018

get-the18080.jpg

Το 2o Hautes Grecians θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στον ίδιο ακριβώς χώρο. 

2ο Hautes Grecians – 26 Σεπτεμβρίου 2018
Μία μοναδική «εμπειρία πτήσης» θα ζήσουν όσοι θα παρευρεθούν στο 2ο Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το project που μας γέμισε ενθουσιασμό έρχεται και πάλι για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική. 

Το 2o Hautes Grecians θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό fashion show μέσα σε αεροδρόμιο και συγκεκριμένα στην Τεχνική Βάση της AEGEAN, την ώρα που το αεροδρόμιο είναι σε πλήρη λειτουργία.

Ο εντυπωσιακός χώρος, η παρουσία ενός αεροπλάνου, η μοναδική εμπειρία επιβίβασης, όλα συντελούν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Η Αθήνα, πυλώνας πολιτισμού και παγκόσμιας έμπνευσης, γίνεται για τις 26 Σεπτεμβρίου ο απόλυτος fashion προορισμός.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του Συλλόγου Ελπίδα με την διάθεση προσκλήσεων προς πώληση. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί εξ’ολοκλήρου για τους σκοπούς του Συλλόγου Ελπίδα.
 
To 1o show διοργανώθηκε την 25η Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 800 καλεσμένοι παρακολούθησαν το show & διασκέδασαν στο πάρτυ, όπου παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του ξένου τύπου.