UPDATE #NOW

Αυτή η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της ζούσε διπλή ζωή


27 Μαΐου 2018

jake-melara-1407-unsplash-1.jpg

Η σχέση τους ήταν θυελλώδης. Γνωρίστηκαν σε ένα φόρουμ με αγγελίες εργασίας το Μάιο του 2016, και για το πρώτο τους ραντεβού ο 38χρονος Paul πήγε με τη Jessica και την κόρη της σινεμά. Είχαν απίστευτη χημεία από την αρχή, οπότε δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Σύντομα αποφάσισαν να μείνουν μαζί και μέχρι το Σεπτέμβριο, εκείνη είχε μείνει έγκυος και η μικρή τον φώναζε «μπαμπά».

Μία μέρα πριν το πολυαναμενόμενο τραπέζι, η 34χρονη έλαβε ένα μήνυμα που έγραφε ότι ο αγαπημένος της είχε κολλήσει στην κίνηση και θα αργούσε να γυρίσει. Μέχρι το επόμενο απόγευμα, ήταν άφαντος και κατηγορούσε τον εργοδότη του. Έχοντας αγανακτήσει και ενώ βρισκόταν με τους δικούς της ανθρώπους χωρίς εκείνον, ταπεινωμένη του έστειλε «Αυτό ήταν. Τελειώσαμε».

Τέσσερις μέρες πέρασαν μέχρι να κάνει την εμφάνισή του και έκανε τα πάντα για να την ξανακερδίσει. Βγήκαν ένα ραντεβού, και μετά από αυτό εξαφανίστηκε.

Στην Ημέρα του Πατέρα το 2017, γέννησε το γιο του και δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα. Προσπαθούσε να τον βρει, αλλά μάταια. Εκείνος αγνοούσε τα πάντα: από δικές της κλήσεις, μέχρι e-mails του δικηγόρου της, αφού η ανάγκη για διατροφή ήταν επιτακτική. Είχε χαθεί από προσώπου γης, μέχρι που η Jessica είδε τυχαία μία ανάρτηση στο Facebook που τη σόκαρε: Ο Paul είχε πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Χωρίς να χάσει χρόνο, έστειλε μήνυμα στη γυναίκα που το κοινοποίησε, ρωτώντας πώς γνωρίστηκε με εκείνον τον άνδρα. Τη απάντησε ότι ήταν η κοπέλα του. Ο πόνος της μετατράπηκε σε οργή, και έκανε μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, μιλώντας με αρκετές από τις γυναίκες που είχαν γράψει συλλυπητήρια στο προφίλ του. Σε διάστημα ενός μήνα είχε ανακαλύψει πέντε ακόμα σχέσεις του, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν σίγουρες πως υπήρχε αποκλειστικότητα στο δεσμό τους. Είχε αρραβωνιαστεί με δύο, ενώ υποσχόταν σε όλες αιώνια αγάπη και συντροφικότητα.

Αυτό που διέλυσε τη Jessica, ήταν ότι την ημέρα των Ευχαριστιών βρισκόταν σε διαφορετική Πολιτεία, με διαφορετική σύντροφο – και της είχε κάνει πρόταση γάμου μπροστά σε όλη την οικογένειά της. Δεν είχε ιδέα ότι κάθε φορά εκείνος ακολουθούσε συγκεκριμένο μοτίβο: Αρχικά δήλωνε τρελά ερωτευμένος, ήταν τρυφερός και έδινε όρκους λατρείας. Στη συνέχεια, χανόταν.

«Ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι συνέβησαν όλα αυτά», εκμυστηρεύτηκε στο αμερικάνικο Cosmopolitan. «Τουλάχιστον, έμαθα ότι δεν πρέπει να είμαι σίγουρη για κανέναν. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, αν κάποιος δεν είναι σωστός, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον αφήσουμε.»

 Με αργά αλλά σταθερά βήματα, η Jessica άρχισε να ξαναβγαίνει ρανταβού, και απέκτησε έναν σύντροφο, τον John. Γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, αλλά αυτή τη φορά όλα ήταν διαφορετικά. Τον κράτησε μακριά από τα παιδιά της μέχρι να βεβαιωθεί ότι αξίζει την εμπιστοσύνη της. Τον κάλεσε ακόμα και στο οικογενειακό δείπνο των Ευχαριστιών. Φυσικά, όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά έφερε μαζί κι ένα δαχτυλίδι!

 

Διαβάστε επίσης: Εσείς συγχωρείτε την απιστία;

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα