UPDATE #NOW

Ένα ντοκιμαντέρ μας βάζει στο μυαλό του Robin Williams


9 Ιουνίου 2018

18247-1-1100.jpg

Το έργο που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Sundance περιλαμβάνει σπάνιο υλικό, όπως σκηνές και διάσπαρτες φωτογραφίες από stand up εμφανίσεις του. Το νέο τρέιλερ διαπερνά την δημόσια και ιδιωτική ζωή του, παρέχοντας μία έξτρα ματιά στη ζωή και την καριέρα του κωμικού μέσα από τα λεγόμενα του ίδιου, φίλων, συγγενών και κοντινών του ανθρώπων. 

 

Ανάμεσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και διάσημοι φίλοι και συνάδελφοί του όπως οι Στιβ Μάρτιν, Μπίλι Κρίσταλ, Έρικ Άιντλ, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Ντέιβιντ Λέτερμαν κα, οι οποίοι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μαρίνα Ζένοβιτς μιλούν για τον φίλο τους, όπως τον έζησαν. Παράλληλα, στο ντοκιμαντέρ προβάλλονται στιγμές του Γουίλιαμς που παίζει διάφορους ρόλους με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, κάνοντας περίεργες φωνές και γενικά κάνοντας όλα όσα μας είχε συνηθίσει στα χρόνια της καριέρας του.

«Αισθανόταν πραγματικά πολύ άνετα πάνω στη σκηνή. Εκτός σκηνής, αισθανόμουν ότι συγκρατιόταν», λέει ο Στιβ Μάρτιν στο βίντεο, ενώ ο Μπίλι Κρίσταλ αναφέρει ότι ο ηθοποιός συνήθιζε να του αφήνει αστεία μηνύματα στο τηλέφωνό του.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα