UPDATE #NOW

Jennifer Lee: Το υποχθόνιο σχέδιο της γυναίκας που έβαλε στόχο να καταστρέψει την καριέρα του συντρόφου της


20 Ιουνίου 2018

william-iven-8515-unsplash.jpg

Η Jennifer Lee, που έβγαινε μαζί του εκείνη την εποχή, χάκαρε τα e-mails του και απέρριψε την φανταστική εκείνη προσφορά. Δεν άντεχε να τον αποχωριστεί και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στη Google με όνομα “giladyehyda09”. Έστειλε έτσι ένα mail στο αγόρι της που έγραφε ότι δυστυχώς, δεν έγινε δεκτός στο πρόγραμμα που ήθελε να παρακολουθήσει. Παρά την αναποδιά αυτή, ο Abramovitz ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο McGill.

Ήρθε, όμως, η στιγμή που η σχέση του με τη  Jennifer έφτασε στο τέλος της, και εκείνος άρχισε να αναζητά ευκαιρίες μακριά της. Το 2016 πέρασε από οντισιόν για τον Gilad, ο οποίος βρέθηκε σε σύγχηση. Εκείνος δεν ήταν ο φοιτητής που απέρριψε την προσφορά του, χρόνια πριν; Το συζήτησαν και έδειξαν ο ένας στον άλλο τα μηνύματα που είχαν λάβει. Κατάλαβαν ότι κάποιος τους ξεγέλασε και ο Eric δεν άργησε να ανακαλύψει το σχέδιο της πρώην αγαπημένης του.

Της έκανε μήνυση και η δικαιοσύνη στάθηκε με το μέρος του. Αποφασίστηκε πως η Lee θα έπρεπε να του καταβάλλει το ποσό των 375.000 δολαρίων επειδή κατέστρεψε τα όνειρά του.

Σήμερα, ο Eric Abramovitz είναι κλαρινετίστας στην Συμφωνική Ορχίστρα του Τορόντο. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν.

 

Διαβάστε επίσης: Anna Delvey: Η ιστορία της γυναίκας που εξαπάτησε τη κοσμική ελίτ της Νέας Υόρκης

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα