UPDATE #NOW

IGTV: Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram που αλλάζει τα δεδομένα


21 Ιουνίου 2018

freestocks-org-248125-unsplash.jpg

Με το IGTV, όπως θα ονομαστεί το νέο χαρακτηριστικό, θα μπορούμε να βλέπουμε τόσο τα δημοφιλή όσο και τα βίντεο των αγαπημένων μας celebrities ανενόχλητοι.

«Είναι καιρός τα βίντεο να προχωρήσουν και να εξελιχθούν», δήλωσε ο διευθυντής Kevin Systorm. «Το IGTV είναι εδώ για να βλέπουμε βίντεο μεγάλης διάρκειας .»

Πώς θα λειτουργήσει;

Καθένας από εμάς θα έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει, όχι μόνο οι διάσημοι.  Μόνο όσοι δημιούργησαν πρόσφατα το λογαριασμό τους και απευθύνονται σε πολύ μικρό κοινό θα απέχουν.

Από σήμερα το IGTV θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, τόσο σε iOS όσο και σε Android, μέσα από ένα κουμπί σε σχήμα τηλεόρασης ακριβώς πάνω από τα stories. Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κανάλι στο Instagram, ακριβώς όπως και στο YouTube.

Και το καλύτερο; Δε θα υπάρχει διακοπή από διαφημίσεις! Από τη στιγμή που ο κόσμος θα αφιερώσει τόσο χρόνο για να ολοκληρώσει το βίντεό του, οι υπεύθυνοι δε θεωρούν σωστό το να υπάρξουν τόσο άμεσες χορηγίες από εταιρίες. Έτσι, το περιεχόμενο θα είναι εντελώς ελεύθερο. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι το Instagram είναι ένα μέρος όπου οι διάφοροι influencers δεν μπορούν μόνο να βγάλουν χρήματα, αλλά και να διευρύνουν το κοινό τους και να ωριμάσουν μαζί με αυτό.

Ζώντας σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι γονείς απαγορεύουν στα παιδιά τους να περνούν χρόνο μπροστά στην τηλεόραση, το IGTV είναι εδώ για να την αντικαταστήσει επάξια. Συνεπώς, η κίνηση του Instagram  φαίνεται πως θα αυξήσει τη δημοτικότητά του, όσο θα αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των social media και της τεχνολογίας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα