UPDATE #NOW

Τα πιο εξωφρενικά πράγματα που έκαναν γυναίκες για να κρατήσουν έναν άνδρα


RKPT

21 Ιουνίου 2018

freestocks-org-250396-unsplash.jpg

Υπάρχουν, όμως, γυναίκες, που δεν άντεξαν στη σχέση της μοναξιάς και ξεπέρασαν κάθε όριο, προκειμένου να κρατήσουν  έναν άνδρα δίπλα τους. Τι έκαναν;

«Είμαι έγκυος»

Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να αποφύγουμε μία εγκυμοσύνη και το γνωρίζουν όλοι. Βέβαια, παλαιότερα, δεν ήταν λίγες εκείνες που χρησιμοποίησαν αυτή την πρόφαση ώστε ο σύντροφός τους να τους κάνει πρόταση γάμου. Φυσικά, καμία δε σκέφτηκε τις συνέπειες μίας τέτοιας πράξης. Αν στην πορεία δεν έμενε έγκυος, θα έχανε κάθε αξιοπρέπεια και στο τέλος θα έμενε μόνη. Επιπλέον, ακόμα κι αν πετύχαινε το κόλπο, θα ήξερε πάντα, βαθιά μέσα της, ότι η σχέση προχώρησε όχι επειδή το ήθελαν και οι δύο, αλλά εξαιτίας ενός τεράστιου ψέματος.

«Αν με αφήσεις, θα αυτοκτονήσω»

Όταν η απειλή είναι μονόδρομος ώστε να μην τελειώσει η σχέση, και μάλιστα φαίνεται καλή επιλογή, καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Αν θυσιάζουν τα πάντα στο όνομα της αγάπης και θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τέτοιου είδους άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια από ειδικό και ο σύντροφός τους, φυσικά, δε θα πρέπει να μείνει κοντά τους από φόβο.

«’Ελα να γνωρίσεις τους γονείς μου»

Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν ένας άνδρας να γνωρίσει τους γονείς τους από την πρώτη εβδομάδα της σχέσης τους. Όσο κι αν αυτό μοιάζει κολακευτικό, μπορεί να πάρει εξωφρενικές διαστάσεις. «Έβγαινα με μία τέτοια κοπέλα και όταν της ζήτησα να χωρίσουμε, μετά από τρεις μήνες, μου είπε να πάω στους γονείς της και να εξηγήσω γιατί την εγκαταλείπω. Είπε ότι ντρεπόταν πολύ να τους το πει η ίδια. Αναγκάστηκα να προσποιούμαι ότι είμαι μαζί της και να τη συνοδεύω σε οικογενειακές συγκεντρώσεις», είπε ο δημοσιογράφος Alex Mwania.

 

Διαβάστε επίσης: Τι λάθη κάνουν οι έξυπνες γυναίκες σε μία σχέση

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα