UPDATE #NOW

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο update του Instagram για να πάρετε όλες τις απαντήσεις που θέλετε


The Jennettes

12 Ιουλίου 2018

bruno-gomiero-94171-unsplash.jpg

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι τεχνικοί του Instagram εργάστηκαν σκληρά για να μας δώσουν αυτό το νέο χαρακτηριστικό των stories που πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα. Φυσικά, αναφερόμαστε στο sticker με τις ερωτήσεις, το οποίο βλέπουμε συνεχώς και αναρωτιόμαστε πώς λειτουργεί.

Είναι πανεύκολο! Αρχικά, πρέπει να το επιλέξουμε από τη συλλογή με τα υπόλοιπα αυτοκόλλητα. Όταν το κάνουμε αυτό, γράφουμε το κείμενό μας και το τοποθετούμε σε όποιο σημείο της οθόνης θέλουμε. Στη συνέχεια, περιμένουμε τις απαντήσεις. Θα μπορέσουμε να τις δούμε στο ίδιο ακριβώς σημείο που βλέπουμε ποιοι έχουν δει το story μας.

Όταν έρθει η δική μας σειρά να απαντήσουμε σε μία ερώτηση, αρκεί να πατήσουμε επάνω της. Για να γίνει αυτό, θα μεταφερθούμε στη δική μας ιστορία. Θα γράψουμε αυτό που σκεφτόμαστε και θα το δημοσιεύσουμε. Δεν υπάρχει λόγος άγχους: το προφίλ που έκανε την ερώτηση θα παραμείνει ανώνυμο. Απαντάμε δηλαδή με το δικό μας όνομα, αλλά κανείς δε γνωρίζει σε ποιον.

Αυτή η καινοτομία πρόκειται να μας φέρει πιο κοντά σε όλους τους φίλους και γνωστούς που μας ακολουθούν, ενώ θα μάθουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλο! Τι λέτε, θα το δοκιμάσετε;

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα