UPDATE #NOW

Δημαρχείο Ραφήνας: Ζητούνται εθελοντές οδηγοί να βοηθήσουν στη διανομή των αγαθών


25 Ιουλίου 2018

37232628_1061723270650666_2776955553845346304_n.jpg

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας, ενα τεράστιο μέρος των πολιτών έσπευσε να βοηθήσει τους πληγέντες συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης. Αυτό που τώρα καθίσταται αναγκαίο, είναι η διανομή τους.

Για αυτόν το λόγο, το Δημαρχείο Ραφήνας ζητά εθελοντές οδηγούς που διαθέτουν το δικό τους όχημα, ώστε να προμηθευτούν τα αγαθά εκείνοι που τα έχουν ανάγκη όσο το δυνατόν συντομότερα. Όσοι ενδιαφέρονται, αρκεί να καλέσουν στο 6940626557 και να ενημερώσουν ότι πληρούν την παραπάνω προϋπόθεση.

Ο Δήμαρχος Ευάγελος Μπουρνούς και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης ενημερώνουν ότι η συγκέντρωση τροφίμων, νερού και ρουχισμού πρέπει να σταματήσει, καθώς ο όγκος τους είναι τεράστιος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι συγκινητική η προσφορά των συμπολιτών μας για τους πληγέντες και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους. Τους παρακαλούμε να διακόψουν σε αυτή τη φάση τη συγκέντρωση τρόφιμων, νερού και ρουχισμού. Όπως ενημερώθηκα από το δήμαρχο κ. Μπουρνούς και τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκόλη, η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που είναι αδύνατο να διαχειριστεί. Σε συνεργασία με το δήμο και στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ σήμερα στις 11:00 το πρωί στη Ραφήνα θα καταρτιστεί κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων προκειμένου οι πολίτες και οι φορείς να προσφέρουν στοχευμένα βοήθεια».

Ο ιστότοπος του ΚΕΔΕ πρόκειται σύντομα να ενημερώσει για τις ανάγκες των πληγέντων, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν.

 

Πηγή φωτογραφίας: www.instagram.com/filippos.mv

 

Διαβάστε επίσηςΌλοι οι τρόποι που μπορούμε να βοηθήσουμε τους πληγέντες της φωτιάς