UPDATE #NOW

Αν υπάρχει μαύρη λίστα στο Hollywood, ο Charlie Sheen είναι μέσα


3 Αυγούστου 2018

20160810_bap_g203_503.jpg

Το τραγούδι με τη μικρή Ελένη που κάθεται και κλαίει γιατί δεν παίζουν οι φιλενάδες της θυμίζουν οι τελευταίες δηλώσεις του Τσάρλι Σιν.

Ο πρότερος αστέρας του Χόλιγουντ κάποτε μεσουρανούσε σε ταινίες και σειρές όπως τα Two and a Half Men και Anger Management, θεωρούνταν μάλιστα περιζήτητο όνομα στην καλλιτεχνική πιάτσα. Ωστόσο, μετά την ανεξέλεγκτα κακή του «διαγωγή» και την επιβεβαίωση ότι έχει προσβληθεί από τον ιό του HIV, είδε τους ρόλους που του προτείνονταν να μικραίνουν σε μέγεθος και ποσότητα, με αποτέλεσμα τώρα να προσπαθεί να μειώσει τη διατροφή που δίνει για τα παιδιά του.

Αυτήν την εβδομάδα, κατέθεσε το σχετικό αίτημα για να «ρίξει» τα ποσά που καταθέτει στις πρώην συζύγους του Ντενίς Ρίτσαρντς και Μπρουκ Μέλερ. Το 2016, υποχρεώθηκε να καταβάλλει 20.000 δολάρια στην Ρίτσαρντς για τα παιδιά τους Σαμ και Λόλα, ενώ αντίστοιχα άλλες 55.000 στην Μέλερ για τον Μαξ και τον Μπομπ. Επιπρόσθετα, θεωρητικά πρέπει να «πληρώσει» τις πρήν του με το 9,5% του ακαθάριστου εισοδήματός του που υπερβαίνει τα 2,1 εκατομμύρια δολάρια. Μόνο που, ο ηθοποιός δεν δραστηριοποιείται πια στην τόσο πολύ στην υποκριτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.