UPDATE #NOW

Τα 5 λάθη στη συμπεριφορά μας όταν κάνουμε τατουάζ


The Jennettes

6 Αυγούστου 2018

annie-spratt-61562-unsplash.jpg

Όταν αποφασίζουμε να κάνουμε τατουάζ, είμαστε ενθουσιασμένοι και το μόνο που περνάει από το μυαλό μας είναι η εμφάνισή μας μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών. Είναι, επομένως, λογικό να κάνουμε μερικά λάθη, όσον αφορά στη συμπεριφορά μας απέναντι στο καλλιτέχνη που μας εξυπηρετεί.

Ποια είναι αυτά;

1. Έρχονται πολλοί φίλοι μαζί μας

Μπορεί να θέλουμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας με όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, όμως το ραντεβού που κλείσαμε είναι αποκλειστικά για εμάς. Συχνά, οι tattoo artists αποσπώνται εάν έχουν διαρκώς κάποιον να μιλάει και να βγάζει φωτογραφίες δίπλα του, την ώρα που προσπαθεί να συγκεντρωθεί. Γι’αυτό, την επόμενη φορά ας τον πάρουμε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσουμε εάν τον ενοχλεί, πριν έρθει μαζί όλη η παρέα μας.

2. Τους ζητάμε να αντιγράψουν ένα σχέδιο που είδαμε σε κάποιον άλλο

Γενικά, πολλοί καλλιτέχνες έχουν ένα βιβλίο με τα έργα τους. Πολλά από αυτά σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για κάποιον πελάτη, επομένως το να απαιτούμε να αποκτήσουμε ακριβώς το ίδιο, είναι απαράδεκτο. Αντί γι’αυτό, μπορούμε να του περιγράψουμε την ιδέα μας, και εκείνος θα την προσαρμόσει στο δικό μας στιλ.

3. Απαιτούμε να μας κάνει καλύτερη τιμή

Φυσικά το κόστος ενός τατουάζ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δε γίνεται, όμως, να μας ενοχλεί όταν ο επαγγελματίας μας ζητάει περισσότερα χρήματα από εκείνα που υπολογίζαμε. Μπορούμε να ζητήσουμε μία μικρή διευκόλυνση, αλλά καλό είναι να μην ξεπερνάμε τα όρια.

4. Δεν μένουμε ακίνητοι

Φυσικά και τα tattoos είναι επώδυνα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθανόμαστε ενοχλήσεις αλλά, για να μπορέσει ο καλλιτέχνης να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του, δεν επιτρέπεται να κουνιόμαστε διαρκώς. Εξάλλου, μπορούμε να του ζητήσουμε να σταματήσει και να κάνουμε διάλειμμα όποτε θέλουμε!

5. Έχουμε την απαίτηση να μας αποτυπώσει το σχέδιο αμέσως

Συνήθως, δεν μπορούμε να μπούμε σε ένα χώρο και να απαιτήσουμε να σταματήσουν ό,τι άλλο κάνουν για να αποκτήσουμε το σχέδιο που θέλαμε. Ο καλλιτέχνης θέλει το χρόνο του, δε γίνεται να βιαστεί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κλείνουμε ραντεβού μαζί του!

 

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα και τα χειρότερα μέρη του σώματος για να κάνετε τατουάζ

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα