UPDATE #NOW

Η Kathleen Turner βγάζει τα άπλυτα του Hollywood στη φόρα


9 Αυγούστου 2018

20110101_gaf_g49_114131.jpg

Χρειάστηκε μία και μοναδική συνέντευξη στο δημοφιλές site Vulture του New York Magazine, για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του Χόλιγουντ η πληθωρική Kathleen Turner. Δεν άφησε τίποτα και κανέναν ασχολίαστο στη χειμαρρώδη συνέντευξή της, με πολλές από τις καυτές δηλώσεις της να γίνονται viral.

Στο στόχαστρό της μεταξύ πολλών άλλων, ο σεξισμός του Χόλιγουντ, η φωνή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και η πρωταγωνιστική εξάδα στα θρυλικά «Φιλαράκια», που τη βρήκε αφιλόξενη, όταν εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στον ρόλο του τρανς πατέρα του Τσάντλερ. Η Kathleen Turner δεν ήταν η τυπική ενζενί του Χόλιγουντ που εμφανίστηκε μαζί με τόσες άλλες στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Μπορεί να φαινόταν εύθραυστη και ανυπεράσπιστη με τα ξανθά μαλλιά της και τα λεπτεπίλεπτα καλοβαλμένα χαρακτηριστικά της, αλλά έφτανε να αρθρώσει μόνο μερικές συλλαβές με εκείνη τη χαρακτηριστική μπάσα φωνή της, για να καταλάβουν όλοι ότι επρόκειτο για τίγρη και όχι για γατούλα.  

Η 64χρονη ηθοποιός, απολύτως συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνά και τον σωματότυπό της που απέχει κατά πολύ από την αλλοτινή αψεγάδιαστη σιλουέτα της, μίλησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για ό,τι την ρώτησαν κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης αυτής συνέντευξης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.