UPDATE #NOW

Οι 6 σκηνές από τα "Φιλαράκια" που μας έκαναν να κλάψουμε


SPAPADIMITRIOU

12 Αυγούστου 2018

20010926_baf_g49_004.jpg

Τα Φιλαράκια είναι μία από τις πιο μεγαλύτερες κωμικές σειρές. Η αφέλεια της Phoebe, η αμηχανία του Chandler, η αφέλεια του Joey, μας έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου. Δεν ήταν λίγες οι φορές, όμως, που αισθανθήκαμε ένα σφίξιμο στο στομάχι, μία λύπη, επειδή τα πράγματα δεν πήγαν όπως περιμέναμε. 

Παρακάτω, υπάρχουν 6 τρανά παραδείγματα ότι, παρά την αστεία τους πλευρά, τα “Φιλαράκια” μας έφτασαν πολύ κοντά στο να κλάψουμε - και όχι από χαρά. 

Το βίντεο από το σχολικό χορό 

Ο Ross, που είναι ένας αρκετά ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, φαίνεται πως ήταν πολύ γλυκός στα φοιτητικά του χρόνια. Στο συγκεκριμένο βίντεο τον είδαμε να ετοιμάζεται να συνοδεύσει τη Rachel, με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος, στο σχολικό χορό, όταν το αγόρι της την έστησε. Τελικά, ο τελευταίος εμφανίστηκε, το ζευγάρι έφυγε και εκείνος έμεινε μόνος. 

Ο χωρισμός του Ross και της Rachel 

To θυμόμαστε όλοι. Ο Ross κοιμήθηκε με μία άλλη κοπέλα ενώ βρισκόταν σε διάλειμμα από τη σχέση του με τη Rachel και εκείνη έχασε όλη την εμπιστοσύνη που του είχε. Έτσι, του είπε να χωρίσουν, αν και ήταν ακόμα ερωτευμένη μαζί του. 

Ο χωρισμός της Monica και του Richard 

Ένας ακόμη χωρισμός, αν και δε συγκρίνεται με τον παραπάνω. Ο Richard και η Monica ήταν μαζί και ερωτευμένοι, αλλά σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Εκείνη ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια, εκείνος είχε ήδη παιδιά από τον πρώτο του γάμο.  

Η στιγμή που η Phoebe γέννησε τα τρίδυμα 

Αποφάσισε να είναι παρένθετη μητέρα στα μωρά του αδελφού της και της συζύγου του. Όταν, όμως, τα κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά, συνειδητοποίησε ότι δε θα έμεναν μαζί της για πάντα. 

Όταν ο Ross αποχαιρέτησε τον Marcell 

H πιο δυνατή σχέση που απέκτησε ο Ross στις 10 σεζόν της σειράς, ήταν με τον αγαπημένο του πίθηκο. Πρέπει, λοιπόν, να παραδεχτούμε όλοι ότι τη στιγμή που τον είδαμε να του λέει “αντίο” προσπαθήσαμε σκληρά να μην κλάψουμε. 

Όταν ο Chandler και η Monica έμαθαν ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά 

Οι άνθρωποι που ήταν γραφτό να γίνουν γονείς, έμαθαν ότι δεν θα μπορέσουν να το καταφέρουν με φυσικό τρόπο. Μπορεί, τελικά, όλα να πήγαν καλά καθώς υιοθέτησαν τα δίδυμα μωρά τους, όμως για μία στιγμή φάνηκε σαν να κατέρρευσαν όλα τα όνειρά τους. 

Η τελευταία σκηνή της σειράς 

Αναμφίβολα πρόκειται για την πιο λυπηρή σκηνή. Βλέποντας το διαμέρισμα που φιλοξένησε γέλια, κλάματα και χωρισμούς να αδειάζει, αισθανόμαστε παράξενα. Είναι το τέλος μίας εποχής και, κυρίως, η υπενθύμιση ότι δε θα ξαναδούμε ούτε ένα επεισόδιο από τα αγαπημένα μας “Φιλαράκια”. 

 

Διαβάστε επίσης: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα