UPDATE #NOW

5 τρόποι να βγάλετε χρήματα όσο κοιμάστε


The Jennettes

21 Αυγούστου 2018

photo-1531243501393-a8996d8f527b.jpg

Δεν θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούσαμε να έχουμε εισόδημα χωρίς να ανησυχούμε γι' αυτό; Κι αυτό, όχι σε μία 8ωρη εργασία, αλλά μέσω παθητικού εισοδήματος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να επιτευχθεί αυτό, αν και πολλοί από αυτούς μπορεί να περιλαμβάνουν δουλειά, χρόνο και κάποια χρήματα στην αρχή.

Δείτε παρακάτω μερικούς από αυτούς:

1. Μία κατοικία που νοικιάζετε

Αν υπάρχει μία κατοικία που μένει αχρησιμοποίητη, μπορείτε να επενδύσετε σε αυτή και να τη νοικιάσετε. Ειδικά αν η κατοικία βρίσκεται κοντά σε τουριστικά spots, τότε το εισόδημα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

2. Μία κάρτα cash-back

Αν όταν κάνετε τα ψώνια σας χρησιμοποιείτε μία κάρτα cash-back, μπορείτε να βάζετε χρήματα όσο ψωνίζετε. Το κλειδί είναι να διατηρείτε τα ποσοστά δαπανών σας τα ίδια και να πληρώνεται την κάρτα σας στο τέλος κάθε μήνα, και φυσικά στην ώρα της. Έτσι, δεν θα πληρώνετε τόκους, ούτε θα έχετε έξτρα τέλη.

3. Ένα online μαγαζί

Ενδεχομένως να έχετε κρυφά ταλέντα για τα οποία πολλοί δε γνωρίζουν. Μπορεί να ξέρετε να φτιάχνετε κάτι και να είστε καλοί σε αυτό. Οτιδήποτε κι αν είναι το ταλέντο σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε online sites όπως το Etsy για να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα.

4. Γράφοντας ένα e-book

Ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε - μπορεί να μην είστε συγγραφέας. Ωστόσο, μπορεί να είστε εξπέρ σε κάτι και ενδεχομένως οι άλλοι να θέλουν να ξέρουν αυτά που γνωρίζετε. Οπότε είτε γράψετε ένα eBook, είτε ερωτικά tips, είτε το πώς να επιδιορθώσετε ένα αμάξι, μπορείτε να το εκδόσετε μόνοι σας και να το αφήσετε να πωλείται μόνο του σε sites όπως το Amazon.

5.  Χρησιμοποιώντας το affiliate marketing

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει posts και άρθρα που προτείνουν συγκεκριμένα προϊόντα, έτσι ώστε να πατήσετε το link και να μεταβείτε στη σελίδα από όπου μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν online. Με κάθε αγορά ενός προϊόντας, κάποιος παίρνει ένα ποσοστό των χρημάτων από την αγορά. Αν έχετε ένα blog, μπορείτε να κάνετε το ίδιο.

 

Δείτε ακόμη: 10 +1 τρόποι για να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος