UPDATE #NOW

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την 8η σεζόν του Game Of Thrones


The Jennettes

28 Αυγούστου 2018

gameofthrones-1535364064.jpg

Δεν θέλουμε να αναστατώσουμε κανέναν, αλλά το πρώτο πλάνο της επερχόμενης σεζόν της Game Of Thrones έχει ήδη κυκλοφορήσει, δημιουργώντας πολλές σκέψεις, αν και είναι μόλις τρία δευτερόλεπτα.

Η HBO αποκάλυψε μια ματιά στην όγδοη σεζόν σε ένα γενικό promo για τη σειρά τους που αναμένεται το 2019 μεταξύ άλλων βίντεο, που κυκλοφόρησαν από το True Detective σεζόν 3 και το Big Little Lies σεζόν 2.

Η παγωμένη αγκαλιά μεταξύ της Sansa Stark και του Jon Snow (στο σημείο 1:10) δεν αποκαλύπτει πολλά για το σενάριο, αλλά αρκεί ώστε οι οπαδοί της σειράς να πάρουν μια γεύση μέχρι να κυκλοφορήσουν τα επεισόδια την επόμενη χρονιά.

Ο Nikolaj Coster-Waldau - γνωστός ως Jaime Lannister - αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι σεναριογράφοι Dan Weiss και David Benioff δεν θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά για το φινάλε της σειράς.

«Όταν διάβασα το σενάριο- γιατί έχω πλέον περάσει τόσα χρόνια να δουλεύω πάνω σε κείμενα και να προσπαθώ να μαντέψω το φινάλε τους- μερικά μέρη ήθελα να τα προσπεράσω και άλλα μέρη ήταν απλώς εντελώς συγκλονιστικά και εκπληκτικά » δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε «Όλα τα κομμάτια ταιριάζουν σε αυτό το τεράστιο παζλ»

Ο προϊστάμενος της HBO, Casey Bloys, είχε εξηγήσει παλιότερα γιατί θα χρειαζόταν τόσος χρόνος μέχρι να δούμε το φινάλε στις οθόνες μας : «Λαμβάνουν το χρόνο που χρειάζονται για να φέρουν τη σειρά στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας»

«Καθώς η σειρά συνεχίζεται, είναι αναγκαίες μεγαλύτερες σκηνές μάχης, μεγάλα ειδικά εφέ, τα οποία χρειάζονται χρόνο», συμπλήρωσε