UPDATE #NOW

Τα 5 είδη τατουάζ που εκνευρίζουν τους τατουατζήδες


The Jennettes

30 Αυγούστου 2018

max-rovensky-545700-unsplash_1.jpg

Η επιλογή του τατουάζ είναι προσωπική υπόθεση. Οι καλλιτέχνες δε θα μας κρίνουν για το σχέδιο που διαλέξαμε και θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να το σχεδιάσουν όπως ακριβώς θέλουμε. Υπάρχουν, όμως, πράγματα  που ακόμα κι εκείνοι θεωρούν εκνευριστικά και, πολλές φορές, έχουν συγκρατηθεί για να μην μιλήσουν στους πελάτες τους.

Ποια είναι αυτά;

  1. Το λευκό μελάνι

Ναι, είναι ενδιαφέρον. Ναι, είναι διαφορετικό. Όμως ξεθωριάζει εύκολα και κανένας καλλιτέχνης δε θέλει η δουλειά του να αρχίσει να εξαφανίζεται μετά από λίγο καιρό.

  1. Τα ημιμόνιμα τατουάζ

Όπως και με το λευκό μελάνι, έτσι και με το ημιμόνιμο, θεωρείται άσχημο να τους ζητάμε κάτι που θα φύγει γρήγορα. Πηγαίνει κόντρα στη νοοτροπία της τέχνης τους.

  1. Το να αντιγράψουν τη δουλειά κάποιου άλλου

Φυσικά δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη και είναι λογικό να αντλούμε έμπνευση από άλλους, όταν διαλέγουμε το δικό μας τατουάζ. Αν, όμως, απαιτήσουμε από τον καλλιτέχνη να μας κάνει το ίδιο ακριβώς σχέδιο που είδαμε σε μία φωτογραφία, ουσιαστικά θα μειώσουμε την αξία του.

  1. Το όνομα του συντρόφου μας

Ο έρωτας είναι καταπληκτικός. Ποτέ, όμως, δε γίνεται να είμαστε σίγουροι για πόσο θα κρατήσει. Εάν κάνουμε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου μας και η σχέση μας τελειώσει, θα αναγκαστούμε να το καλύψουμε. Γι’αυτό, ας το σκεφτούμε διπλά, πριν τελικά το αποφασίσουμε.

  1. Οτιδήποτε είναι της μόδας

Η μόδα είναι παροδική και τα τατουάζ, όχι.  Οπότε πριν επιλέξουμε για μόνιμη συντροφιά μας κάτι που βλέπουμε παντού στα social media, καλό είναι πρώτα να το συζητήσουμε με τον καλλιτέχνη που επιλέξαμε.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 5 λάθη στη συμπεριφορά μας όταν κάνουμε τατουάζ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα